Galatasaraj slavio protiv Fenera pred duel sa Zvezdom

Naredni rival ekipe Dejana Radonjića pobedio je u najvećem derbiju Turske i u dobrom raspoloženju dočekuje tim iz Beograda

  • 1

Košarkaši Galatasaraja pobedili su Fenerbahče sa 92:88 u najvećem derbiju Turske i tako najavili teško gostovanje Crvenoj zvezdi u Istanbulu, koje je na programu već u četvrtak u okviru TOP 16 faze Evrolige.

Ekipu Ergina Atamana do pobede su vodli Zoran Erceg i Sinan Guler. Srpski košarkaš je postigao 26 poena, dok je Turčin postigao poen manje, što je više nego duplo poena nego što su svi ostali igrači postigli. I Vladimir Micov je imao zapažen učinak sa 16 poena.

Ono što je problem za trenera turske ekipe, a što može da raduje navijače Zvezde, jeste činjenica da ima veoma skraćenu rotaciju, pa su mu najefikasniji igrači sa ovog meča igrali bez ijedne sekunde odmora na parketu.

Ni ostali igrači Galatasaraja nisu imali malu minutažu, pa je pitanje koliko će uspeti fizički da se oporave do duela sa crveno-belima koji je za tri dana.

U ekipi Željka Obradovića najefikasniji su bili Gaudlok sa 19 poena, po 14 su postigli Nemanja Bjelica i Jan Veseli, dok je Bogdan Bogdanović upisao šest.

Podsetimo, Galatasaraj je nedavno napustio prvi plej ekipe Karlos Arojo. Spominjao se i odlazak Zorana Ercega, ali od toga, bar za sada, nema ništa.

Zvezdino novo gostovanje u Abdi Ipekči areni na programu je u četvrtak od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA