Njemu zavidi pola Srbije: Evo ko ljubi Ivanu Španović! (FOTO)

Vladimir Kumrić i zlatna atletičarka upoznali su se pre više od šest godina u diskoteci u Zrenjaninu posle Olimpijskih igara u Pekingu

  • 21

Vladimiru Kumriću, vereniku Ivane Španović, zavide gotovo svi muškarci u Srbiji, a kako se njena popularnost i planetarno širi, i mnogi pripadnici jačeg pola širom sveta.

Vladimir i Ivana su se upoznali u njenom rodnom gradu Zrenjaninu po završetku Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine.

- Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučila sam da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo - rekla je nova dvoranska šampionka Evrope u skoku u dalj.

- Budući da se nismo poznavali, Vladimir me je najpre privukao svojim izgledom. Kako sam tih dana operisala krajnike i bila primorana da nedeljama ležim u stanu, nas dvoje smo komunikaciju nastavili porukama. Već tada sam shvatila da je on osoba koju želim bolje da upoznam. Posle nekoliko nedelja poznanstva, počeli smo da se zabavljamo - ispričala je Ivana Španović je  o početku svoje veze sa Vladimirom.

Foto: Instagram.com/ivanaspanovic Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Ivana Španović pitala Telegraf koliko će da skoči na SP u Pekingu? Evo šta smo joj rekli! (VIDEO)

Zaljubljeni par je posle godinu dana počeo da živi zajedno u Novom Sadu, gde Vladimir drži fitnes centar u kome Ivana trenira, i iz koga često na društvenim mrežama podeli fotografije, koje pokazuju savršeno oblikovano telo i telesnu snagu.

Naša atletičarka je obelodanila da ona i njen izabranik planiraju venčanje. Verili su se prošle godine 11. maja na njen 24. rođendan. Vladimir je isprosio Ivanu u Salašu 137 blizu Novog Sada, kada joj je uz pesmu ''Božanstvena ženo'' od Miroslava Ilića, poklonio dijamantski prsten.

Foto: Twitter.com/IvanaSpaNOv1c/ Foto: Twitter.com/IvanaSpaNOv1c/

Ivana često ističe da joj znači podrška dečka, kao i to da i on ima velike zasluge za uspehe koje ostvaruje.

- Vlada i ja živimo zajedno i svi usponi i padovi koji se dešavaju meni ili njemu su zajednički. Dok sam bila bolesna sve vreme je bio uz mene i strahovao šta će se dešavati i kako ću sve podneti. Verovao je u mene i moj uspeh – kaže Ivana. – Koliko sam ja želela ovu medalju toliko je želeo i on. Mi razmišljamo na isti način i imamo iste ciljeve. Zbog toga ovo smatram našim zajedničkim uspehom – iskrena je atraktivna sportistkinja.

Njih dvoje uskoro idu na odmor na novu romantičnu destinaciju. U decembru su bili na Maldivima gde su proslavili šest godina veze, odakle je Ivana objavljivala zajedničke fotografije na Instagramu.

Ivana i inače na svojim profilima na društvenim mrežama često podeli fotografije na kojima je u društvu svog verenikam. Pogledajte neke od njih.

  This gentleman...just doing his thing....ignoring his girlfriend needs... No sunglasses needed!   A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

I couldn't ask for more.Sun and love. A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

  A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

A pogledaj meneeee @kolarovaleksandra nema dalje A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

  Prosto da pozelim da budem ova devojka sa slike   A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

Kokicari stari A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

  @kurumba_maldives #kurumba #kurumbamaldives #sales@kurumbas.com   A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

@kurumba_maldives #kurumbamaldives #kurumba #sales@kurumba.com

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

@kurumba_maldives #kurumba #kurumbamaldives #sales@kurumba.com

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    12. mart 2015 | 19:02

    Zelim vam svu srecu.

  • Lepa

    12. mart 2015 | 18:49

    Trenirala sam kod njih i to je Ivanin studio a ne njegov. Veoma je bio fin i kulturan. Deluje da je uz nju od početka i da je iskreno bodri. Njeni uspesi tek će se nizati jer vredno i predano radi devojka!

  • Sudija

    12. mart 2015 | 19:25

    Ne zavidi mu pola Srbije,vec CELA SRBIJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA