Da li ste znali da igrači Zvezde igraju za 22.000 dinara mesečno, a i to primaju svaki peti mesec?!

Slovenački fudbaler, jedan od najzaslužnijih za prethodnu titulu crveno - belih otkrio mračnu istinu

  • 27

Činjenica da je Nejc Pečnik odlučio da tuži Crvenu zvezdu otkrila je još jednu crnu dimenziju koja je zahvatila klub sa stadiona "Rajko Mitić".

Slovenački fudbaler je otkrio da mu Zvezdan Terzić ni ne odgovara na SMS poruke, da se po čelnici kluba u Ljutice Bogdana, Zvezdaštvo meri po tome koliko si spreman da oprostiš duga, ali i koliko novca dobijaju crveno - beli fudbaleri.

- Sa dosta igrača se čujem redovno, pratim ih uživo, preko interneta. Verujem da mogu da odbranie titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe rekao je Nejc Pečnik.

On je postupak protiv Zvezde pokrenuo uz pomoć Mirka Poledice iz Sindikada fudbalera "Nezavisnost", jer je Zvezdan Terzić izbegavao kontakt s njim.

- Poslao sam Terziću poruku 5. februara u kojoj sam napisao da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je na to odgovorio da nije realno i da ću dobiti pare u martu. To se nije desilo - kaže Pečnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    14. mart 2015 | 11:45

    A odakle im onakvi auti i dzipovi? Ja za te pare nemam hleba da jedem

  • Nisam ovo znao

    14. mart 2015 | 14:41

    Ako je ovo istina to je za svaku pohvalu.Realno tolike plate i treba da imaju.Igraju amaterski fudbal u amaterskoj ligi...fudbal koji ne bi ni smeo da se tako naziva jer je teror za oči.Isto važi za sve srpske klubove.Kada budu bili bar na nivou predhodnih generacija onda i da imaju solidne prihode.Nose crveno beli dres slavnog kluba a to mora da se opravda.Ovi su amateri.Davno nemamo igrače poput Vidića,Stankovića,Ognjenovića,Baste,Žigića,Jankovića,Aćimovića,Boškovića,Mladenovića...

  • Kladionicar

    14. mart 2015 | 14:25

    Ako moze sa minimalcem od 22000 da se provodi po splavovima i voze automobili od 22000 ali EURA onda i ja pristajem da do kraja zivota radim za takav minimalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA