Vučić čestitao Grbiću: Pobedio me na duhovit način! (FOTO) (VIDEO)

Premijer Srbije je gostujući na RTS, rekao da je i u Partizanu "kriv za sve", pa i u slučaju kad neki fudbaleri tog tima, "od kojih neki imaju dve leve noge, promaše šansu". Zbog toga je fudbaler Partizana obukao dve leve kopačke dok je slavio gol

  • 6

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je putem tviter naloga fudbaleru Partizana Petru Grbiću na postignutom pogotku u utakmici protiv Jagodine i poručio da ga je Grbić na veoma duhovit način pobedio.

Naime, premijer Srbije je sinoć gostujući na RTS, rekao da je i u Partizanu "kriv za sve", pa i u slučaju kad neki fudbaleri tog tima, "od kojih neki imaju dve leve noge, promaše šansu".

 Partizanov fudbaler slavio gol sa dve leve kopačke! (VIDEO) (FOTO)

- Čestitam fudbaleru Grbiću! On me je na veoma duhovit način pobedio. Istovremeno se izvinjavam njemu i njegovim kolegama zbog nesmotrenosti koju sam napravio prethodne večeri. Želim im mnogo uspeha - naveo je Vučić na svom tviter nalogu @avucic.

Grbić je na utakmici protiv Jagodine prilikom proslavljanja pogotka obuo još jednu levu kopačku i time odgovorio na reči premijera Vučića.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILANOVČANIN

    18. mart 2015 | 21:04

    Korektno pd Premijera, nema šta.

  • PARTIZANCINA

    18. mart 2015 | 21:36

    JESTE PREMIJER AL ZNA DA CESTITA GROBARU SA DVE LEVE KOPACKE BRAVO GROBARI A ZABORAVI DA PITAM KAKO GANCI ODIGRALI KOJI JE REZULTAT

  • Ajkula

    19. mart 2015 | 09:22

    Grbić Pera, zeza premijera, nana nananna na

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA