Direktor Telekoma za Telegraf: Ugovor sa Partizanom nema veze sa Vujoševićem!

Predrag Ćulibrk u razgovoru za naš portal ističe da se kompanija prilikom sklapanja sponzorstva sa crno-belima vodila poslovnim interesima, i da na to nisu uticale izjave trenera košarkaškog kluba Partizan

  • 0

Fudbalski klub Partizan je dobio novog generalnog sponzora. Na stadionu JNA je potpisan ugovor sa Telekomom, po kome će crno-beli za 21 mesec inkasirati 140 700 000 dinara.

Ipak, u decembru 2014. godine navijači crno-belih nisu bili pozitivno nastrojeni prema ovoj kompaniji, posle izjave trenera košarkaša Partizana da Telekom sponzoriše samo klubove SD Crvena zvezda. Pitali smo generalnog direktora Telekoma Predraga Ćulibrka da li je to uticalo na potpisivanje ovog ugovora.

VUJOŠEVIĆ: Telekom je Zvezdin bankomat, njegov direktor je u Upravi na Marakani!

Koliko je na ovo sponzorstvo uticala izjava Duška Vujoševića da je Telekom bankomat Crvene zvezde?

- Apsolutno nije uticala ni na koji način. Telekom ima svoje poslovne ciljeve, vodi se njima i interesima, i ne vidim nikakvu povezanost između potpisivanja ugovora sa FK Partizan i izjavama koje smo mogli da čujemo od Duška Vujoševića poslednjih meseci - rekao je prvi čovek Telekoma.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ipak, ni jedna uspešna kompanija ne želi negativnu kampanju, koja je proizašla iz tih izjava kada su navijači Partizana uništavali MTS kartice?

- Mislim da to nije bilo masovno kao što su mediji prezentovali. Cilj Telekoma je da bude integrisani deo društvene zajednice. Bez obzira na to ko za koje boje navija. Mislim da je Telekom svih ovih godina pokazao da je uz srpski sport. Naši korisnici to prepoznaju, i vraćaju nam poverenjem, što se prezentuje na poslovne rezultate.

Novi dres Partizana prvi podigao član uprave Zvezde (FOTO)

Ćulibrk je član UO FK Crvena zvezda, pa nas je interesovalo da li će posle ovog sponzorstva Telekom imati svog čoveka i u upravi Partizana.

- To nije bila tema, niti je to bio naš uslov prilikom sklapanja ugovora, niti smo o tome razgovarali - zaključio je Ćulibrk za Telegraf.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA