Milinković se zbog ovoga zamerio Grobarima! (VIDEO)

Navijači Partizana ne mogu da zaborave finale Kupa Srbije 2011. godine, kada je Milinković kao trener Vojvodine povukao ekipu sa terena u finišu susreta

  • 14

Novi šef struke Partizana Zoran Milinković, iako bivši igrač kluba iz Humske i deklarisani navijač crno-belih, našao se tokom trenerske karijere na meti Grobara.

MILINKOVIĆ: Vodiću Partizan do titule!

Kao trener Vojvodine Milinković je u finalu Kupa Srbije protiv crno-belih povukao ekipu sa terena u 83. minutu, nezadovoljan sudijskim odlukama.

Novosađani su pri vođstvu Partizana od 2:1 smatrali da je Tejgo u svom kaznenom prostoru napravio prekršaj nad Trajkovićem, posle čega je sudija Veselinović pokazao da se igra nastavi, ali se to nije desilo.

Nastao je opšti haos na terenu, a igrači i trener Milinković su uz "naređenje" pokojnog predsednika kluba iz Novog Sada Ratka Buturovića otišli u svlačionicu. Tim potezom je prema mišljenju Grobara umanjena pobeda Partizana, a jedan od krivaca za to je svakako Milinković.

Pogledajte detalje sa tog meča.

Milinković po završetku meča nije otišao na konferenciju za novinare, ali se posle nekoliko slabijih rezultata Vojvodine nakon ove utakmice osvrnuo na finale:

- Od finala Kupa igramo po sistemu toplo-hladno. Ne bih želeo da današnji meč umanji naš rad tokom cele godine. Ova ekipa ima svetlu budućnost i potencijal. Ostvarili smo takmičarski cilj, videćemo šta nam donosi naredni period - rekao je Milinković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. mart 2015 | 21:51

    Pa morao je da Pobedi Partizan.Lalama je ponisten i regularan gol,a ako ovo nije bio penal onda neznam sta je!!!

  • Zoki

    25. mart 2015 | 23:15

    Ovo je najsramotnija utakmica na kojoj sam bio, a grobar sam

  • krle

    25. mart 2015 | 22:14

    Sad i kkp i fkp imaju trenere kojima kad ne odgovara rezultat povuku ekipu sa terena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA