Došlo vreme da Voždovac hrani trenerima Zvezdu i Partizan!

Posle Nenada Lalatovića u Zvezdi, Zoran Milinković će voditi crno - bele

  • 5

Nikad u istoriji se nije desilo da u svega nekoliko meseci, dva najveća srpska kluba dovedu trenere koji su prethodne sezone vodili isti tim. I onda, suoče ih na terenu, jednog protiv drugog.

Ispada da je Voždovac klub koji hrani večite trenerima.

Na kraju prošle sezone Crvena zvezda je dogovorila prelazak Nenada Lalatovića koji je iz redova Zmajeva, preko Napretka stigao na Marakanu, dok je marta 2015, isto napravio i Partizan, doduše na mnogo radikalniji i direktniji način.

Smenio je Nikolića, a doveo Zorana Milinkovića, čoveka koji je tokom karijere igrao za crno - beli tim, u periodu od 1989 - 1990, a koji klupu Voždovca napušta sa 15. mesta Super lige.

Takođe i Nenad Lalatović je bivši igrač Crvene zvezde.

Njihov prvi "večiti okršaj" je zakazan za 25. april kada će se igrati najveći meč srpskog fudbala, 148. po redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LALATOVIĆ JE ZVEZDIN PROIZVOD

    25. mart 2015 | 14:06

    Što se tiče Partizana da.Ali što se Zvezde tiče to je daleko od istine.Nenad Lalatović je Zvezdin proizvod.I nije ga Voždovac stvorio pa ''nahranio'' Zvezdu.Lalatović sve što je učio u klubu prenosio je Voždovcu,Napredku...a sada je došao kući.Prema tome Zvezdu niko ne hrani.A pola Srbije se ''hrani'' Zvezdinim i Partizanovim igračima i trenerima.

  • pozdrav :)

    25. mart 2015 | 17:18

    Decko, Laltovic je zvezdin proizvod kao igrac. Ali kao trener nije.nije trenersku karijeru zapoceo u zvezdi. Cak ni u mladjim kategorijama nije vodio zvezdine selekcije...A ova nesreca od trenera Milinkovica on obisao celu JSL ,a nigde uspeha!!!

  • DON KIHOT

    25. mart 2015 | 14:04

    Nezna se koji je bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA