FUDBALERI CRNE GORE: Rusi su samo čekali da se nešto desi! Sudije bile pod pritiskom!

- Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da kazna neće biti ogromna - poručio je Stevan Jovetić

  • 19

Utakmica u Podgorici između Crne Gore i Rusije prekinuta je pri rezultatu 0:0. Nemački sudija Denis Ajtekin odlučio je da igrače pošalje u svlačionicu nakon novog incidenta na terenu.

Posle dosuđenog prenala za Rusiju kojeg nije realizovao Širokov, došlo je do koškanja igrača dva tima, a ruski reprezentativac Kombarov pogođen je tvrdim predmetom sa tribina.

Usledila je potom i tuča navijača dva nacionalna tima na tribinama Gradskog stadiona.

Samo Dejan Savićević može da spasi Crnu Goru!

To je bio drugi ispad crnogorskih navijača, koji su već u prvom minutu izazvali prekid meča, kada su bakljom pogodili u glavu golmana Akinfejeva, zbog čega je prebačen u bolnicu.

Crnogorski reprezentativci nisu bili raspoloženi da se obraćaju medijima, ali je Stevan Jovetić izrazio nezadovoljstvo ponašanjem ruskih fudbalera.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo i pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći nakon ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da ukoliko se dogodi i najmanji incident da prijave sudiji. Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da kazna neće biti ogromna - poručio je fudbaler Mančester Sitija.

Mladen Kašćelan je rekao da bi navijači trebalo da bodre reprezentaciju.

- Nisam video kada je pogođen golman Rusije. Žao mi je momaka iz ekipe, jer su dali sve od sebe, ali uzalud. Trebalo bi ljudi da budu uz nas i da nas bodre, ali se nađe pojedinac koji napravi ispad. Borili smo se, napadali, ali nismo iskoristili šanse. Nakon toga je došao penal, koji ne bih komentarisao. Mislim da nije bio, ali eto, dosuđen je. Odbranio ga je Poleksić i ne znam može li da se desi nešto bolje za ekipu, jer smo se psihički podigli - naveo je Kašćelan.

Pogledajte sukob fudbalera Crne Gore i Rusije zbog kog je meč u Podgorici definitivno prekinut! (VIDEO)

Nikola Vukčević je pesimista po pitanju daljih kvalifikacija.

- Atmosfera od početka je bila negativna, kako na tribinama, tako i na terenu. Osećao se veliki pritisak na sudije. Samo nas je pobeda ostavljala u trci za baraž ili direktan plasman na Evropsko prvenstvo, ali je sada izuzetno teška situacija. Verovatno će ovo ostaviti posledice na ekipu - naglasio je vezista drugog tima Brage, a prenose "Vijesti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TRNAVA 91

    28. mart 2015 | 10:51

    Crnogorci pametniji ste kad sutite .Sta ste radili Srbima u vise sportova i publika i igraci??DA ja zaboravih pa vi nepripadate ovde vise vasi mentori su SAD i mirovna organizacija NATO vodja copora vam je Don Milo e pa sa srecom.

  • Sergej Danilovič

    28. mart 2015 | 09:53

    Sta je jos trebalo da se desi pa da se prekine mec Joveticu.Igraćete vi prvu brdsku ligu tu se najbolje snalazite.tu su dozvoljeni karabini jatagani i ostala pomagala.

  • Толе-Боле

    28. mart 2015 | 10:49

    Па што нисте спречили да се било шта деси!!!! Ви би као били имуни на Руске бакље, да се вама тако догоди?!?!?! Не лупетај Стеване, матере ти!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA