Ana Ivanović dobila bračnu ponudu i završila turnir u Majamiju (FOTO)

Srpkinja imala zanimljivu poruku sa tribina na meču koji je izgubila od Sabine Lisicki - 2:0

  • 5

Porazom od Sabine Lisicki rezultatom 2:0, najbolja srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na WTA turniru u Majamiju.

Bio je ovo drugi poraz Srpkinje u duelu sa Lisicki, dok joj je u prethodnih pet duela prepuštala samo tri seta. Ipak, Nemica je sada bila tvrd orah za Anu i uspela je prva da dođe do dva seta - 7:6, 7:5. Ovo je Sabini bila prva pobeda u 2015. godini nad igračicom koja se nalazi među prvih 10.

- Mislim da sam igrala dobro večeras. Najbitnije je bilo da igram svoju igru i to sam uspela u momentu kada sam se vratila iz zaostatka - istakla je nemačka teniserka.

Ana je bila veoma nervozna tokom meča u kom je imala prednost od 4:1 u prvom setu. Međutim, Sabina je uspela da vrati brejk, a potom i trijumfuje u taj-brejku. Srpkinja je i u drugom setu imala prednost od 4:2, ali je Nemica, pri vođstvu od 6:5, imala servis za četvrto kolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miks

    30. mart 2015 | 11:29

    UDAJ SE ZA TOGA KOJI TI NUDI BRAK ,NIJE SIGURNO GORI OD ONE NAKARADE ZUTE..UVJEK SE LOZIS NA DOSTA LOSIJE OD SEBE,PA UDAJ SE ZA NEKOG NASEG SELJAKA I BICES SRETNA A I NJEGA USRECITI,SVABE NISU ZA BRAK I TESKO KOJI IMA DUGOVJECAN BRAK.OTRIJEZNI SE LJEPOTICE,I STANI NA SVOJE NOGE.PAMET U GLAVU.

  • STELLA ROSSA

    30. mart 2015 | 11:48

    Manekenko udaj se i ne muci sebe a i nas...

  • Jagodinac Sarina Medja

    30. mart 2015 | 10:14

    Pa pogledajte moj komentar pre dva dana reko sam ,,i tu je kraj" i bio sam u pravu dunula si ti u fenjer sto se tenisa tice .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA