SKANDAL VEKA: Pogledajte kako je Nole nokautirao Nadala (VIDEO)

Prema izvorima koji su bili prisutni u Majamiju, dvojica tenisera su se pokačila tokom zabave, a kada je Nadal odgurnuo Noleta, naš as mu nije ostao dužan

  • 35

Neviđen skandal desio se na Mastersu u Majamiju! Srpski teniser Novak Đoković nokautirao je Rafaela Nadala tokom jedne zabave u lokalnom klubu, prenose američki mediji.

Naime, organizator je priredio zabavu za sve igrače na turniru, a naravno tu su se našli i naš as Novak Đoković koji brani titulu, kao i nekadašnji broj 1 Rafael Nadal koji je neočekivano ispao sa turnira.

Očevici kažu da je Nadal bio vidno nervozan zbog ranog ispadanja kao i to što je sva pažnja medija na žurci usmerena ka Đokoviću.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Očigledno je da je Rafa bio frustriran zbog svega, a zna se koliko je ljubomoran na Noleta - kaže izvor koji je prisustvovao zabavi i dodaje:

- Mislim da je čak malo i popio i prišao je Novaku da mu nešto kaže. Međutim, u trenutku je počeo da gestikulira i da maše rukama a čak je i odgurno Đokovića, koji je bio sa ženom, na šta je Srbin odreagovao i pesnicom udario u bradu Nadala i patosirao ga odmah - objasnio je izvor iz Majamija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Odmah je skočilo obezbeđenje i razdvojilo dvojicu tenisera, a Nadala koji je bio prilično grogi odveli su napolje, dok je Novak nastavio sa priča sa prijateljima.

Očekuje se da Novak Đoković uskoro organizuje konferenciju za medije.

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gosha

    1. april 2015 | 12:20

    aprililili... bravo... :)

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    1. april 2015 | 12:57

    Skandal trećeg milenijuma: Kako saznajemo, posle svađe i tuče Rafe i Noleta, Rafina devojka je podigla svog dečka, odvukla vani i kao da je imala neku raspravu sa njim, sudeći po pokretima mahanju rukama. Onda se vratila nazad, prišla Noletu i neočekivano mu dala jedan vatreni poljubac pred svima. Jelena je sve to zabezeknuto gledala! Kako će se ovo završiti, pitanje je sad! Sad, to jest danas i samo danas!!! ;-) ;-) ;-)

  • Dragan

    1. april 2015 | 12:38

    Hahahahaha ovo je najbolja 1-Aprilska sala hhahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA