ZVEZDA GOSTUJE NA KOSOVU: Gračanica sva u sjaju dočekuje Delije! (VIDEO)

Rukovodstvo crveno-beih prihvatilo je poziv FK Gračanica da budu njihovi gosti i odigraju humanitarnu utakmicu u okviru akcije ''Igrajmo za bebe na Kosovu''

  • 9

Crvena zvezda će igrati na Kosovu i Metihiji u Gračanici 4. maja, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba! Crveno-beli su prihvatili poziv FK Gračanica da u srpskoj enklavi odigraju humanitarnu utakmicu.

Meč će biti odigran na sportskom kompleksu u Gračanici, u okviru akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu", sa početkom u 16 časova.

Cena ulaznice biće 100 dinara, a celokupan prihod će otići Porodilištu KBC-Priština-Gračanica koje radi u otežanim uslovima i gde zbog nedostatka sanitetskog materijala ima jako malo porođaja.

Nakon dolaska u Gračanicu predviđen je obilazak manastira "Gračanica" kao i ručak kod Vladike Teodosija.

Od administrativnog prelaza do Gračanice, autobus će obezbeđivati pripadnici Kosovske policije i EULEKS-a.

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić i zamenik premijera Branimir Stojanović garantuju bezbednost svim gostima i zbog toga će snage koje obezbeđuju autobus biti pojačane.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dejan Stanković obradovao decu sa Kosova na godišnjicu velikog zločina nad Srbima! (FOTO)

Crvena zvezda ima veliki broj navijača na Kosovu i Metohiji i biće ovo prilika i za njih prisustvuju utakmici voljenog u svom mestu.

Nema sumnje da će ova vest obradovati i ostale Delije, koje često na utakmicama svog kluba pevaju o Kosovu i pružaju podršku Srbima koji teško žive u južnoj srpskoj pokrajini. U jednoj od njihovih najpopularnijih pesama o Kosovu pominje se upravo Gračanica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    31. mart 2015 | 21:05

    BILO BI LEPO DA SE KARTE PRODAJU I NA MARAKANI ZA TU UTAKMICU PA KO MOZE DA IDE NEKA A KO NEMOZE NEKA ZADRZI KARTU KAO SUVENIR PARE NORMALNO PONETI ZA GRACANICU

  • Tutor

    31. mart 2015 | 18:43

    Biće fešta.

  • Gazimestan

    31. mart 2015 | 22:37

    Delije od Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA