MOMCI, SPREMITE SE: Zgodne devojke i bokserski spektakl vas čekaju u petak! (FOTO) (VIDEO)

"PhD Boxing Night" će biti održan za samo dva dana, a u njemu će učestvovati naši najbolji bokseri, ali i dve devojke koje se bave ovim sportom

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Počelo je odbrojavanje. Nepuna dva dana ostala su do bokserskog spektakla u beogradskom klubu ''Teatro'' po uzoru na svetske metropole London i Njujork, gde će glavni akteri ''PhD Boxing Night'' biti Marko Nikolić koji će boksovati protiv neugodnog Radovan Radojčina koga ste krajem decembra 2015. godine gledali u meču protiv čuvenog Darka Miličića u Novom Sadu.

''PhD Boxing Night'' će biti održan u klubu ''Teatro’’Beograd, Sarajevska br.26 sa početkom u 23.00h u organizaciji Mega Promotion System-a , kompanije PLANET WIN 365 i kluba ''Teatro'' koji će svojim gostima obezbediti nesvakidašnji bokserski spektakl u kome će zaljubljenici u boks moći da uživaju u sledećim borbama i to u poluteškoj kategoriji će se boriti Marko Nikolić (4-0-0 KO1) i Radovan Radojčin (1-0-0).

Foto: Promo Foto: Promo

U super pero kategoriji Šerif Gurdijeljac (4-1-0 KO1) koji će za protivnika imati Bojana Veljkovića (1-3-1 KO1), u kruzer kategoriji Ivica Bačurin (19-7-1 KO9) protiv Aleksandra Petrovića (0-4-0). Za uvodnu borbu pre glavne borbe večeri je zakazan meč u muva kategoriji u između Nine Stojanović (6-0-0 KO3) i Jovane Trifunjagić (debitant).

Nina Stojanović, rođena 19.decembra 1991.godine u Beogradu, u profi boksu ima šest mečeva i svih šest pobeda od kojih je tri nokautom. Trenutno se nalazi na četvrtom mestu evropske rang liste.

Marku Nikoliću se ponovo otvaraju vrata da se pokaže u profi boksu nakon velikog uspeha koji je postigao u avgustu mesecu 2014. godine u Haleu i to na bokserskom spektaklu kao uvodna borba Marku Huku zahvaljujući promoterskoj kući ''Mega Promotion System''.

Foto: Promo Foto: Promo

Nikolić je spreman i veoma motivisan za ovu borbu jer boksuje pred svojim sugrađanima. Njegov meč je predviđen u šest rundi i sa ambicijama koje ima, a to je da se do kraja 2015. godine sprema za napad na neku od titula, siguran je da će dati sve od sebe jer je mnogo radio, vredno vežbao i finalizirao pripreme koje su bile veoma naporne.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA