U MILANU KAŽU "HELLO KITTY": Da, ovo je novi sponzor bivšeg šampiona Evrope! (FOTO)

Vrlo podeljene reakcije oko novog marketinškog poteza Milana

  • 1

Ne briljira već godina na terenima, ali fudbalski klub Milan je zato napravio marketinški potez kojim će opet privući pažnju na sebe!

Milan je potpisao sponzorski ugovori sa kompanijom "Sanrio", koja stoji iza poznatog brenda "Hello Kitty".

Kako je klub saopštio, dve strane su se dogovorile kako bi plasirale novu kolekciju koja bi trebalo da bude domaninatna u svetu od sredine aprila. Radi se o liniji ženske sportske odeće  i aksesoara, i biće lansirana od sredine septembra.

Pre nego što pomislite da je ovo prvoaprilska šala, odmah da vam kažemo da je vest objavljena dan ranije. Klub smatra da će na ovaj način ostvariti vezu i sa devojkama i navijačicama, a ova ideja nastala je ranije ove godine u Hong Kongu.

- Odlučili smo da udružimo snage sa brendom "Hello Kitty", prestižnim i jakim likom, koji je vrlo popularan kod mladih širom sveta. Saradnja sa "Sanriom" je izazov i donela nam je odlične rezultate. S tim u vezi, razmišljamo o organizaciji sličnih inicijativa sa "Hello Kitty" i našom maskotom Milanelom, i verovatno ćemo ih zajedno videti na "San Siru" među našim navijalima. Uvereni smo da će ovaj lik biti vrlo popularan među navijačima Milana - rekao je direktor Milana zadužen za marketing Jap Kalma.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ideja je da udružimo žensku dušu sa vrhunskim sportskim fudbalskim klubom, što Milan svakako jeste. Danas imamo mnogo devojaka, navijačica koje uživaju u sportu, i upravo njima se obraćamo - poručio je direktor "Sanrija" Paolo Ćasarini.

Previše ozbiljno saopštenje za prvoaprilsku šalu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA