Ibra: Kako penal kad lopta nije bila u igri? Nesta: Pujol me je gurnuo na Busketsa (VIDEO)

Milanov napadač izjavio da mu je sada jasno zašto Murinjo pokazuje toliko burnih emocija na „Nou Kampu“

  • 1

Najbolji fudbaler italijanskog prvaka Milana Šveđanin Zlatan Ibrahimović bio je ogorčen na glavnog sudiju revanša s Barselonom u četvrtfinalu Lige šampiona.

U intervjuu švedskoj televiziji odmah posle utakmice Ibra je ljutito izjavio:

– Sada mi je jasno zašto Žoze Murinjo pokazuje toliko vatrenih emocija na „Nou Kampu“ – prisetio se Milanov napadač burnih rekacija Realovog trenera kada je kraljevski klub gost najljućeg rivala.

– Ne mogu da shvatim zašto se Barselona ljuti. Kako je sudija mogao drugi put da svira penal kad lopta uopšte i nije bila u igri? Neko je hteo da dalje odu dva tima iz jedne zemlje – izjavio je bivši igrač Barselone zatim za Radio Kataloniju.

Milanov half Alesandro Nesta, koji je skrivio drugi penal, prokomentarisao je tu situaciju.

– Samo sam malo odgurnuo Busketsa. Ali, mene je od pozadi gurnuo Pujol, koji je bio u bloku. Nada mnom je bio prekršaj. U svakom slučaju, čini mi se da je sudija svirao penal pre nego što je lopta iz kornera ubačena u igru – rekao je Nesta, dodajući da je razlika između dva tima u Mesiju,koji je "70 odsto Barselone".

Prosudite da li je lopta bila u igri ili nije i da li je Pujol načinio prekršaj nad Nestom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    4. april 2012 | 07:55

    pa vidi se iz aviona da ovo nema veze sa penalom.....em je lopta tek bila u letu,i ko zna gde bi pala,em se vidi da je prekrsaj nad nestom napravio spanac.......ali,PARE rade svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA