Nelson strepi od Zvezde: Sad moramo da pobedimo u Beogradu!

Bivši plejmejker crveno-belih i miljenik navijača u poslednjem kolu Top 16 faze Evrolige biće pod ogromnim opterećenjem u duelu sa bivšim klubom

  • 1

Košarkaši Panatinaikosa porazom od Albe na svom terenu „izabrali“ su mnogo teži put ka plasmanu u četvrtfinale Evrolige - kroz Beograd i meč sa Crvenom zvezdom Telekom.

Pobeda Albe nad Makabijem u poslednjem kolu grupe E, i poraz Atinjana u srpskoj prestonici, označio bi i kraj evropske sezone za šestostrukog evropskog prvaka već posle Top 16 faze. Splet okolnosti, neko će reći i da je to sudbina, hteli su da se bivši plejmejker Zvezde i miljenik navijača crveno-belih Demarkus Nelson, samo sezonu posle odlaska iz Beograda vrati u dobro poznati ambijent, ali ovoga puta kao rival spreman da „grize“ protiv dojučerašnjeg kluba.

- Sada moramo da idemo u Beograd i pronađemo način da pobedimo - rekao je Nelson posle poraza od Albe i ispuštene šanse da njegov tim obezbedi nokaut fazu i pre poslednje runde.

- Imali smo priliku da ispunimo cilj protiv Albe, ali nismo uspeli. I dalje imamo šanse da to učinimo, ali u Srbiji - dodao je Amerikanac.

Pred kolo odluke u grupi Real I Barselona su sigurni na prvom i drugom mestu, Makabi je treći sa pobedom više od Panatinaikosa i Albe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA