Hrvati optuženi za rasizam: UEFA pokrenula disciplinski postupak!

Evropska kuća fudbala pokrenula je disciplinski postupak protiv fudbalskog saveza Hrvatske zbog incidenata navijača na utakmici protiv Norveške

  • 11

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza zbog šest ubačenih baklji na teren, ali ozbiljnije optužnice stižu od organizacije FARE, koja je prijavila Hrvate zbog rasizma!

Organizacija kojoj je cilj fudbal bez rasizma saopštila je da je podnela prijavu protiv Hrvatskog fudbalskog saveza zbog, kako se navodi - rasističkog ponašanja dela navijača.

Ipak, u Fudbalskom savezu Hrvatske ističu da su evidentirali počinioce sa meča protiv Norveške i veruju da će svaku novčanu kaznu naplatiti od izgrednika.

- U slučaju novčane kazne Disciplinske komisije UEFA, Hrvatski fudbalski savez će u skladu sa Zakon o obaveznim odnosima tražiti naknadu štete s obzirom da su počinioci identifikovani - poručili su iz hrvatskog saveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    3. april 2015 | 20:07

    CUDI ME PA DOMOBRANCI SU NJIHOVI MILJENICI

  • Nikola

    3. april 2015 | 18:43

    Nego šta nego su fašisti i nisu samo sad takvi od 41' su...

  • Еуклид

    3. april 2015 | 19:53

    Ма хајте,где они расисти. Него,како се заврши онај расистички испад са младом репрезентацијом Енглеске. И они су их нешто оптуживали. А није да их не иде тај расизам. ДНК им је за то предодређен.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA