ISTORIJSKA POBEDA NOVOG PAZARA PROTIV ZVEZDE: Štoper crveno-belih tragičar! (VIDEO)

Fudbaleri Novog Pazara su prekinuli niz Zvezde od 10 uzastopnih utakmica bez poraza u Jelen Superligi

Kiks Crvene zvezde u Novom Pazaru! Crveno-beli su doživeli prvi prolećni poraz, što je timu Nenada Lalatovića prvi neuspeh posle deset utakmica u Jelen Superligi, odnosno od poraza u večitom derbiju u Humskoj.

 

Na stadionu kraj Jošanice Novi Pazar - Crvena zvezda - 2:1, što je prva pobeda u istoriji izabranika Milorada Kosanovića protiv crveno-belih!

 

Tragičar u ekipi iz Ljutice Bogdana bio je štoper Darko Lazić, koji je odgovoran za oba gola domaće ekipe!

 

Kod prvog je umesto da ispuca loptu, pokušao smireno da je iznese, ali mu je Kecap istu oduzeo, a u nastavku akcije Pavlović je savladao Rajkovića za vođstvo Novog Pazara.

 

 

Crveno-beli su za samo 60 sekundi stigli do izjednačenja! Prvi gol u dresu Zvezde postigao je desni bek Cvetković, koji je udarcem od stativu savladao Zečevića.

 

 

Do kraja poluvremena Zvezda je mogla da preokrene rezultat, ali se Luka Jović u dva navrata obrukao! Prvi put je sa pet metara šutirao pravo u golmana Novog Pazara, dok je u drugoj situaciji sa peterca poslao loptu visoko preko prečke.

 

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

 

Jovića je takmičenju za "promašaj godine" u nastavku meča zamenio Katai, koji je posle sjajnog dribliga u situaciji jedan na jedan sa Zečevićem promašio metu, i to mnogo!

 

 

Kazna je usledila u 70. minugu kada je Lazić napravio drugu grešku na meču i to ključnu! Štoper zvezde igrao je rukom u svom kaznenom, a iz penala je bio precizan Jevtović!

 

 

Nenad Lalatović je pokušao u poslednjih 20-ak minuta da izmenama razbudi svoj tim, ali Bosančić i Avramovski nisu uspeli da stvore velike prilike za gol, pa je poraz bio neminovan.

 

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

 

Meč u Novom Pazaru odigran je bez publike.

 

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Foto: Tanjug/Irfan Ličina

 

Novi Pazar: Zečević, Đorđvić, Kositć, Mijić, Kecap (od 88. minuta Falkao), da Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović, Tintor.

 

Crvena zvezda: Rajković, Cveković (od 86. minuta Avramovski), Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević (od 78. minuta Bosančić), Stojanović, Katai, Lazović, Parker, Jović.

 

Jelen Superliga, 21. kolo:

 

Spartak - Vojvodina 0:1

Borac - Mladost 0:1

Donji Srem - Čukarički 1:2

Voždovac - OFK Beograd 0:2

Napredak - Jagodina 0:1

Novi Pazar - Crvena zvezda 2:1

Rad - Radnički Niš 1:0

Partizan - Radnički 1923 (18h)

 

Tabela: Partizan 47 (-1), Crvena zvezda 45, Čukarički 40, Vojvodina 40, Novi Pazar 33, OFK Beograd 32, Rad 31, Jagodina 30, Mladost 26, Spartak 24, Borac 20, Napredak 20, Donji Srem 20, Radnički Niš 19, Voždovac 18, Radnički 1923 14 (-1).

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☀Dule ♦ Roto koš

    4. april 2015 | 19:22

    Jel' igrao Falcao?

  • Zvezda BERN

    4. april 2015 | 17:52

    Penal je cist kao suza, a trener je dno dna!

  • Савица

    4. april 2015 | 17:45

    ИЗБАЦИЛИ И ГЛЕДАОЦЕ СА СТАДИОНА А КОМШИНИЦА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA