Ujedinjeni protiv visokih cena ulaznica: Navijači Arsenala i Liverpula zajedno protestovali u Londonu!

Zbog aktuelne situacije i skupih karata postoji rizik da se izgube generacije pravih navijača, tvrde ogorčeni fanovi

  • 0

Radnička klasa navijača u Engleskoj digla je glas protiv visokih cena ulaznica za mečeve Premijer lige. Istinski fudbalski fanovi su postali toliko kivni na vođstvo lige da već mesecima apeluju da se karte za mečeve umanje, a novi protest organizovali su zajedničkim snagama fanovi Liverpula i Arsenala uoči početka meča dva kluba na "Emiratima".

Sa brojnim transparentima od kojih je jedan glasio "što je mnogo, mnogo je", pristalice oba kluba su se okupile u blizini stadiona Arsenala i ujedninjeni ukazali na veliki problem zbog kojeg bi, kako tvrde, mogla da bude "izgubljena čitava generacija navijača" u budućnosti. Iz potesta, pristalice Arsenala i Liverpula su sa zakašnjenjem od deset minuta ušle na tribine "Emirata".

- Tvrdokorni navijači mogu da putuju svuda sa klubom, ali jednostavno ne mogu da priušte kartu koja košta 54 funti. Tu nešto opasno nije u redu. Mi radnička klasa navijača tražimo da se redukuju cene karata, jer bi u suprotnom moglo da se dogodi da se izgube generacije navijača, pa i više od toga. Vreme je da se ljudi koji vode Premijer ligu konačno probude - poručio je jedan od navijača sa skupa u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA