(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Lekar Fenerbahčea pokušava da zaustavi krvarenje povređenom vozaču autobusa!

U oružanom napadu na igrače turskog tima najgore je prošao vozač klupskog autobusa koga je Hitna pomoć odmah prevezla u bolnicu

  • 3

Horor se dogodio u Turskoj u subotu uveče, kada su nepoznate osobe pucale na autobus koji je prevozio fudbalere Fenerbahčea. U tom napadu povređen je vozač autobusa, dok niko od igrača nije zadobio teže povrede.

STRAVA U TURSKOJ: Izrešetan autobus sa fudbalerima Fenerbahčea, ima povređenih! (VIDEO)

Vozač je hitno prebačen u bolnici kolima Hitne pomoći koja je vrlo brzo zajedno sa policijom sitgla na mesto napada, a lekari su se po dolasku borili sa obilnim krvarenjem iz nosa vozača autobusa. U tome im je pomagao i klupski lekar tima iz Istanbula.

Pogledajte užasavajući snimak kako se doktori bore da zaustave krvarenje, dok krv lipti na sve strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sava

    5. april 2015 | 07:02

    Navijanje za klub koji voliš kod mladih ljudi sve više poprima karakter nasilničkog ponašanja, pa meni prijatelji kažu da sam previše strog što sina od 14 godina ne puštam na utakmice Partizana, e pa pustite vi vaše, moj dok je pod mojim krovom i dok ga ja hranim neće ići na utakmice. Odgovorno tvrdim da 95% "navijača" odlazi na utakmice da vrijeđa igrače i navijače protivničkog tima i da im navijanje služi kao izgovor da glume kabadahije!

  • yo

    5. april 2015 | 09:02

    Divlji zapad, pa zar i fudbalere? Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA