Da li je Radnički oštećen za penal protiv Partizana?

Pri rezultatu 2:1 za crno-bele, posle udarca Irfana Vusljanina lopta je u ruku pogodila Branka Ilića u šesnaestercu Partizana, ali je arbitar samo odmahnuo rukom. Šta vi mislite da li su Kragujevčani oštećeni?

  • 39

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su uprkos svim nedaćama sa kojima se suočavaju pružili veliki otpor vodećem Partizanu, ali su ipak na kraju poraženi 2:1.

APLAUZ U HUMSKOJ ZA IGRAČE RADNIČKOG: Svi posedali na travu, a igrači i navijači Partizana ih podržali! (VIDEO)

KAD JE TEŠKO ILIĆ: Kapiten doneo Partizanu pobedu za +5, jedinstven protest Kragujevčana! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, ono što je izazvalo određene polemike u javnosti jeste sporna situacija koja se dogodila u šesnestercu crno-belih pri rezultatu 2:1. Tada je lopta posle udarca Irfana Vusljanina pogodila u ruku štopera domaćeg tima Branka Ilića što je nateralo goste da trraže jedanaesterac od glavnog arbitra, ali se on nije oglasio i dao znak da se igra nastavi.

Nakon utakmice iz kragujevačkog kluba nisu uložili žalbu na suđenje i samim tim se pomirili da je sudija Milan Ilić bio u pravu, ali ostaje pitanje da li su možda oštećeni za penal u Humskoj. Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    5. april 2015 | 09:16

    To se protiv Partizana nikad ne sudi,navikli smo na to...

  • Pele

    5. april 2015 | 02:12

    Za ovakvo igranje rukom N Pazar je dobio penal a Radnicki ne...sad me bas zanima koja odluka je ispravna....Tole vreme je da odes

  • mda

    5. april 2015 | 09:24

    Ako je ovo penal, onda je penal bio protiv Cukarickog u proslom kolu kada je u 90 i nekom minutu igrac Cukarickog igrao rukom, nesto nisam tada video slicne vesti! Prvo kolo protiv Vozdovca pri rezultatu 1:1 igrac Vozdovca je takodje igrao rukom i tada nije bio penal... Na kraju smo pobedili 3:1...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA