Najstariji fudbaler na svetu (48) nastavlja da pleše na terenu: Pogledaje njegov gol i čuvenu proslavu! (VIDEO)

Japanac Kazujuši Mijura postigao je pogodak za svoju Jokohamu protiv Ivate u duelu druge Džej lige, posle čega je izveo svoj prepoznatljivi ples

  • 0

Japanac Kazujuši Mijura je najstariji profesionalni fudbaler na svetu. On i u 48-godini života igra fudbal na najvišem nivou u svojoj rodnoj zemlji, gde brani boje Jokohame u Džej ligi 2.

Utakmici protiv Ivate, Mijura je počeo u startnoj postavi i već posle 14, minuta postigao pogodak, kada se odlično snašao u kaznenom prostoru i glavom poslao loptu pod prečku, posle dobrog centaršuta svog saigrača.

Najstariji fudbaler na svetu znao je da proslavi pogodak, specifičnim plesom, koji je njegov zaštitni znak u dugogodišnjoj karijeri.

NE PADA MU NA PAMET DA PRESTANE: Najstariji fudbaler na svetu produžio ugovor! (VIDEO)

Prvi profesionalni ugovor Mijura je potpisao još daleke 1986. godine, i evo već gotovo punih 30 godina postavlja nove granice, koje teško da će ikada biti srušene u istoriji fudbala posle njegovog penzionisanja.

Pogledajte njegov gol sa poslednje utakmice koju je odigrao u nedelju.

A takođe možete pogledati i kompilaciju nekih od njegovih najboljih golova u karijeri.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA