Igrao je u Zvezdi i Partizanu, a rekorder je ABA lige! Pogodite ko je! (VIDEO)

NIkada nije bio atraktivan igrač, ali je uvek bio koristan i svaka ekipa bi volela da ga ima * Osim što je rekorder po broju mečeva, zanimljivo je da je sa tri različita tima dolazio do završnice ABA lige

  • 0

Njega bi svaki tim poželeo da ima, jer je veoma koristan igrač. Nije nametljiv nije atraktivan, ne daje najviše poena i nema najviše skokova, ali uvek je koristan i pomaže timskom uspehu.

Počeo je u Crvenoj Zvezdi, potom je otišao u Partizan, pa u Igokeu, a sada je u Budućnosti..

Radi se naravno o krilnom igraču Čedomir Vitkovac koji je prava ikona ABA lige. Osim što je zvanično igrač sa najviše odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, iskusni košarkaš se sprema da nastupi na još jednom završnom turniru.

I to sa trećom različitom ekipom. Vitkovac je već igrao na završnim turnirima u dresu Partizana i Igokee, dok će sada predvoditi Budućnost VOLI u pohodu na trofej ABA lige.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- S obzirom na to koliko sam već dugo u ABA ligi onda nije ni neko čudo. (smeh) Drago mi je da se tim plasirao u plej-of i prolazak u finale bi za nas predstavljao ogroman uspeh - rekao je Vitkovac za sajt ABA lige i dodao:

- Izuzetna sezona je iza nas. Drugo mesto je veliki uspeh, a to je ujedno i najbolji plasman Budućnosti od osnivanja ABA lige. Ipak, tek nam predstoji ono glavno. Tek smo na pola puta.- poručio je Vitkovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA