Kapiten reprezentacije Hrvatske tvrdi: Mihajlović bi odveo Srbiju u Francusku!

Ne mislim, nego sam uveren da bi Srbija sa Mihajlovićem bila u Francuskoj, uveren je proslavljeni hrvatski fudbaler

  • 10

Reprezentacija Srbije je odlaskom Siniše Mihajlovića potonula u mračni bezdan iz koga, kako stvari stoje, neće izaći u skorije vreme.

Propustićemo još jedno veliko takmičenje, a možda bi sve bilo drugačije i srećnije za naš fudbal da je bilo više vere u Sinišu Mihajlovića iako je aktuelni trener Sampdorije "lutao" tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Jedan od mnogih fudbalskih autoriteta koji misle da bi Srbija sa Sinišom na klupi dokopala Evropskog prvenstva u Francuskoj je i kapiten reprezentacije Hrvatske Dario Srna.

- Ne mislim, nego sam uveren da bi Srbija sa Mihajlovićem bila u Francuskoj - rekao je Srna za Alo.

- I ne samo to, daleko biste dogurali! Pojedinačno imate možda i najbolju ekipu u Evropi, ali su rezultati jedino merilo, a vi ih nemate. Mi radimo drugačije. Hrvatska je na Mondijalu Brazilu ispala u grupnoj fazi, a nismo smenili selektora.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    7. april 2015 | 10:58

    Pa to i corav vidi, nego u Srbiji sta god čovek da pokrene ljudi misle biće bolje preko noći !! E pa neće, ne samo u fudbalu nego i u obicnom životu u Srbiji ! Pozz

  • Ћира

    7. april 2015 | 10:26

    Шта вреди сада причати... Нема нама већих непријатеља од нас самих...

  • GROBARCINA

    7. april 2015 | 18:01

    HRVATI TRCE 90 MIN.I BORE SE ZA SVOJU DRZAVU A NASE SNASE CEKAJU VISKI NA TEREN DA IM SE DONESE NEMA DRAZI KOD NAS IGRATI ZA SRBIJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA