JANKO TIPSAREVIĆ IGRA BEZ 80% PETE: Ovako izgleda njegova noga sada! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je posle trijumfa u prvom meču, posle 17 meseci pauze oduševio planetu, ali i šokirao priznanjem da mu je uklonjeno više od tri četvrtine pete tokom druge operacije

  • 5

Postoji li srećnija osoba od njega na svetu? Janko Tipsarević se posle 17 meseci pauze vratio onome što najbolje zna da radi - igranju tenisa, a njegov povratak na teren bio je glavna vest na ATP turu. Momak koji je bio u prvih 10 tenisera sveta vratio se pobedom nad Giljermom Klezarom, a samo on zna kroz kakve "Tantalove muke" je prošao u prethodnih više od godinu i po dana.

Ogromni problemi sa petom na kojoj mu se pojavio i benigni tumor prouzrokovali su da mu u jednom trenutku bude ugrožen nastavak karijere. Ipak pored sreće zbog povratka i trijumfa kojim je pokazao da u njemu imao još onog baruta od pre zbog čega ga i teniska publika širom sveta obožava, pre samo nekoliko meseci nije sve bilo tako ružičasto.

TO JE PRAVI JANKO: Fenomenalan poen Tipsarevića iza leđa (VIDEO)

Mnogi su bili šokirani kada je srpski teniser posle meča otkrio neverovatnu činjenicu da su mu lekari rekli da ne mogu da garantuju da mu se tumor neće vratiti na istom mestu koje je već dva puta operisao i da bi u tom slučaju treća operacija bila nemoguća, ali još više su ostali zapanjeni kada je otkrio činjenicu da sada igra bez 80% pete.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Ne bi mi život bio ugrožen, ali nikada više ne bih mogao da igram tenis, ali u suštini u drugoj operaciji mi je uklonjeno 80% pete. Zato mi je i trebalo ovoliko dugo da se vratim tenisu - ispričao je istinski heroj Janko.

Njegov povratak su burno propratile i sa oduševljenjem o njemu pričale i njegove kolege, a naročito drugovi iz Dejvis kup tima Srbije, Novak Đoković koji je gleda čitav meč, Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, ali i drugi poput legendarnog trenera Breda Gilberta koji je rekao da bi svi trebalo da pogledaju njegov poen iza leđa i to posle tolike pauze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monroe

    10. april 2015 | 22:24

    Čitam komentare i ne verujem, čemu tolika negativnost... Čovek je operisao tumor pobogu i uspeo da nastavi svoju profesionalnu tenisku karijeru! Bravo Tipsa legendo!

  • polat

    9. april 2015 | 14:37

    Njegovo ponasanje i na terenu i van njega je za svaku pohvalu,jedno vrijeme je krenuo odlicno ali kao sto se vidi iz prilozenog s razlogom je posustao i zao mi je sto mu se ovo desava sa nogom jer je izvanredan spirtista u pitanju ,nebih da me neko pogresno shvati ali Djokovic bi stosta imao da nauci od Tipse o ponasanju na terenu

  • Питер

    9. april 2015 | 15:38

    Tантал је био осуђен на троструке муке зато што је убио свог сина и послужио га боговима на Олимпу, и то: да буде вечно гладан, да буде вечно жедан и да буде у вечном страху, а како Јанко није убио своје дете, нити му следствено томе није претило нити и једно од три горе наведена, не видим како је био стављен на "Танталове муке".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA