STRAVIČNA PESMA NAVIJAČA U HOLANDIJI: U gasne komore, Jevreji najbolje gore! (VIDEO)

Pristalice Utrehta su pevale antisemitsku pesmu i uzvikivali fašističke poklliče na meču protiv Ajaksa za čije je navijače poznato da su uglavnom jevrejskog porekla

  • 11

U evropskom fudbalu se događa potpuni paradoks! Dok se nacionalni fudbalski savezi, UEFA i FIFA svim silama bore protiv rasizma, fašizma i antisemitizma na fudbalskim utakmicama, on je u sve većem porastu među navijačima. Gotovo da nema dana, a da ne stigne vest o širenju nacionalne, verske i druge diskriminacije na nekom od mečeva u najpoznatijim evropskim ligama ili utakmicama reprezentacija.

Čini se da je "povampirenje" huligana sa takvim stavovima najjače na Ostrvu i u flamanskim zemljama, a najnovija potvrda toga nam stiže iz Holandije. Tamo je na utakmici Eredivizije između Utrehta i Ajaksa došlo do novog širenja mržnje prema Jevrejima i to od strane navijača Utrehta.

Pošto je opšte poznata činjenica da glavno navijačko jezgro pristalica "kopljanika" čine Jevreji, huligani Utrehta su alidirali sve vreme na Holokaust i uzvikivali parole poput "U gasne komore", a zapevali su ozloglašene stihove: "Otac mi je bio komandos, majka oficir SS jedinica, zajedno su palili Jevreje, jer oni gore najbolje".

Zaista stravična atmosfera koja podseća na najgora stradanja u ljudskoj istoriji.

 

 

Podsetimo da je na ovoj utakmici bila i jedna zanimljiva situacija na terenu kada je Utreht imao čak 12 igrača na terenu, jer njegov igrač nije shvatio da je zamenjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    9. april 2015 | 14:28

    Da su to uradili naši navijači, trpeli bi teške posledice.

  • D

    9. april 2015 | 14:39

    Sve u Hag, pustiti Srbe a njih strpati djubrad jedna fasisticka.

  • Miki

    9. april 2015 | 14:02

    Naj bolje je da ostane bez komentara ovo ludilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA