MOMCI, OVO NE SME DA SE PONOVI: Jovića i Šaponjića kaznio FSS zbog nediscipline u reprezentaciji!

Napadač Zvezde i njegov kolega iz Partizana moraće ubuduće da obrate pažnju na svoje ponašanje kada dobiju poziv za neku od reprezentativnih selekcija

  • 5

Luka Jović i Ivan Šaponjić tek su iskoračili na veliku fudbalsku scenu i počeli da skreću pažnju na svoj ogroman talenat i potencijal, ali su zato odmah pokazali i nešto što nikako ne bi smeli da čine dvojica 17-godišnjaka koji se bore za svoje mesto u fudbalskoj Srbiji.

Obojica su ovog proleća počeli da dobijaju redovnu priliku da igraju u Crvenoj zvezdi, odnosno Partizanu i počeli da se nameću golovima zbog čega su i zaslužili poziv u omladinsku reprezentaciju Srbije. Čini se da odavno neka naša selekcija nije imala takav napadački tandem, toliko kvalitetan i perspektivan, ali to im nikako ne daje za pravo da se ponašaju onako kako se njima hoće.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Srpski fudbaleri do 19 godina, predvođeni baš ovim napadačkim tandemom, nisu uspeli da se domognu prvenstva Evrope zbog nesrećnog poraza od Holandije na poslednjem kvalifikacionom turniru, ali mnogo veći problem od toga jeste bilo ponašanje Jovića, Šaponjića i još dvojice igrača koji su zbog toga kažnjeni od strane Fudbalskog saveza Srbije.

- Znaju se pravila u reprezentaciji. Nedisciplina se ne toleriše i zbog toga će biti kažnjeni. Razgovarali smo sa Šaponjićem, Jovićem, Bogosavcem i Lukovićem. Oni neće biti pozvani na sledeću utakmicu bilo koje nacionalne selekcije za koju dobiju poziv i ta kazna je uslovna, odnosno ako urade ponovo nešto slično opet će biti kažnjeni - rekao je direktor mlađih reprezentativnih selekcija Mitar Mrkela za "Žurnal".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ne zna se šta je ovaj četverac uradio, ali se zna da je problem izbio za vreme boravka u hotelu, a ne na terenu. U svakom slučaju kao što smo već rekli oni se smeju sebi da dozvole bilo kakvo loše ponašanje, jer su tek na početku svojih karijera, naročito ako žele da se nađu na spisku selektora reprezentacije do 20 godina, Veljka Paunovića, za Svetsko prvenstvo na Novom Zelendu koji ozbiljno računa na njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    10. april 2015 | 11:38

    Zvezda dobija grobare na derbiju i u fudbalu i u kosarci...zvezda sampion> buducnost !

  • Rajko

    10. april 2015 | 11:26

    Al si ih kaznio, tresu im se gace...

  • Dadoredstar

    10. april 2015 | 12:37

    Na dijeci se oštrite baš ste fini nema šta??!! Doduše postoje pravila ali pravila su stvorena da bi se kršila??!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA