Ibrahimović oštro kažnjen zbog vređanja Francuske!

Igram 15 godina i nigde nisam video suđenje kao u ovoj usranoj zemlji. Ova zemlja i ne zaslužuje da Pari Sen Žermen igra u njoj - zbog ovih izjava Šveđanin je skupo platio

  • 6

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović suspendovan je sa četiri utakmice zbog izjava koje je dao posle poraza "svetaca" od Bordoa. 

As Parižana je grmeo na sudije, ali ono što je najviše šokiralo Francuze i zbog čega je kažnjen je njegovo pominjanje čitave Francuske u ružnom kontekstu.

- Igram 15 godina i nigde nisam video suđenje kao u ovoj usranoj zemlji. Ova zemlja i ne zaslužuje da Pari Sen Žermen igra u njoj - rekao je ljutiti Ibrahimović tada, ali se vrlo brzo izvinjavao pošto ga je javnost osudila.

- Moje reči nisu bile usmerene protiv Francuske i francuskog naroda - pokušao je kasnije da se opravda.

Ibrahimović će ipak imati pravo igranja u narednom meču, za vikend protiv Bastije, u finalu Liga kupa, posle čega će propustiti četiri duela koja dolaze u okviru šampionata, protiv Nice, Lila, Meca i Nanta. Snažni Šveđanin neće igrati ni protiv Barselone u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona zbog crvenog kartona u duelu sa Čelsijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • комуниста

    10. april 2015 | 12:00

    Демократија. Слобода говора. Више демократије је било у социјализму него у тим државама са филованом демократијом. Када је демоктратије било у робовласничким системима. Никад нити ће бити.

  • Miloš

    10. april 2015 | 11:46

    Eeee to su ti bošnjaci daš im sve a oni posle noz u ledja....

  • Mickovic micko

    10. april 2015 | 12:10

    Akoooo . I treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA