Maradona tukao obezbeđenje posle humanitarnog meča! (VIDEO)

Slavni Arentinac bio centralna figura meča sa kojeg je poslata mirovna poruka za prestanak oružanih sukoba kolumbijske vojske i gerile

  • 1

Slavni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona šutirao je redare posle humanitarne utakmice u Bogoti!

Okružen masom fotoreportera i pripadnika obezbeđenja, čuveni Argentinac je otpodzravljao oduševljenim navijačima koji su klicali njegovo ime, ali je u jednom trenutku proradio njegov vatreni temperament, pa je počeo da šutira čoveka iz obezbeđenja koji mu se našao na putu.

MARADONA: Vreme je da Blater dobije nogom u dupe!

Trenutak nervoze prve zvezde humanitarnog meča, srećom, trajao je vrlo kratko. Ponovo se okrenuo publici i aplaudirao ka tribinama praćen velikim brojem ljudi na terenu.

Maradona ošamario novinara zbog verenice! (VIDEO)

Pored Maradone, na pomenutoj utakmici igrali su i drugi manje poznati fudbalski veterani, a upravo je Argentinac bio strelac pobedonosnog gola iz penala.

Cilj ovog meča je bio da se pošalje mirovna poruka i pozove na prekid rata u Kolumbiji koji sa kratkim prekidima traje više od pedeset godina.   

Tokom višedecenijskih sukoba u ovoj južnoameričkoj državi poginulo je više od 200.000 ljudi, a milioni su izbegli. Dok je igrana humanitarna utakmica, kolumbijska vlada i predstavnici gerile (FARC) u Havani su pregovarali o prekidu sukoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA