Iznenadićete se koje DVE Mesijeve reči su spasile Suareza da ne doživi Zlatanovu sudbinu u Barsi!

Urugvajac je bio veoma blizu toga da doživi Ibrahimovićevu sudbinu, ali je Lionel Mesi učinio nešto što se od njega najmanje očekivalo

  • 1

Velika euforija digla se letos na Nou Kampu kada je ekipu Barselone pojačao fenomenalni Urugvajac Luis Suarez. Iako nije igrao od početka zbog suspenzije, publika je jedva dočekala da uživo gleda virtuoza u kopačkama.

Međutim, kako je vreme odmicalo u redovima Katalonaca su počeli da se pojavljuju problemi koji su uključivali i samog Suareza. Nije sve izgledalo sjajno na terenu i mnogima je na pamet pao Zlatan Ibrahimović i njegov sukob sa Lionelom Mesijem.

Argentinac je godinama igrao centralnog napadača i nije dozvolio Ibri da mu ''preotme'' poziciju. A upravo u sredini se Suarez pokazao kao najbolji i postojala je bojazan kako će Mesi reagovati.

Ne pomažu majstorije Mesija i Nejmara: Barsa kiksnula u Sevilji! (VIDEO)

Najbolji igrač Barse je počinjao utakmice kao centralni napadač sve do jednog momenta koji je verovatno preokrenuo Barsinu sezonu i sačuvao Suareza da ne doživi Zlatanovu sudbinu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Iskreno, taman što sam završio jednu akciju kao centralni napadač i krenuo da se vraćam Mesi mi je rekao ''OSTANI GORE''. Delovali smo dobro na terenu i ubrzo je trener odlučio da ja igram klasičnu devetku - rekao je Suarez.

To je rezultiralo da Suarez postigne dva gola Rajo Valjekanu, reši El Klasiko i dva puta matira golmana Almerije. A Mesi? Mesi je ostao onaj isti, iako je otišao malo na stranu.

To za sada donosi rezultat Barseloni koja je imala četiri boda viška u odnosu na Real, ali ih je kiks Pikea u Sevilji usporio i sada beže samo dva boda za aktuelnim evropskim šampionom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA