KRAJ GLASANJA: Novak 13. najuticajniji čovek planete!

U anketi čuvenog magazina "Tajm" Đoković ispred Merkelove, Putina, Hilari Klinton, Rijane, Breda Pita... Konačna lista biće objavljena 17. aprila

  • 8

Najbolji svetski sportista Novak Đoković zavšio je na 13. mestu u glasanju na sajtu uglednog američkog magazina "Tajm" za nauticajniju osobu sveta u 2012. godini. U odnosu na jučerašnji dan Nole je napredovao za tri mesta, a preskočio je svetske pop zvezde Adel i Lejdi Gagu, kao i dobitnicu Nobelove nagrade za mir 1991. godine, Burmanku Aung San Su Ki.

Najbolji teniser i sportista sveta završio je ispred Angele Merkel, Baraka Obame, Bijonse, Breda Pita i Andželine Džoli. Anonimusi su glasanje okončali sa najvećem broju glasova, više od indijskog političara Narendra Modija, a od sportista ispred Đokovića su samo košarkaš Njujork Niksa Džeremi Lin i fudbaler Barselone Lionel Mesi. Interesatno je da Novak, uz Aung San Su Ki, ima ubedljivo najmanje negativnih glasova među prvih 20!

Glasanje za tradicionalnu Tajmovu listu 100 nauticajnijih ljudi na planeti završilo se u ponoć, a ukupno ima 200 kandidata. Konačna lista svih kandidata biće objavljeni 17. aprila.

Rezultate glasanja možete da pogledate ovde.

Konačnu listu od 100 najuticajnijih sastaviće urednici Tajma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara Tojagic

    6. april 2012 | 12:39

    BRAVO NOLE... ZASLUZUJES TO !!! NAJBOLJI SRBINE I COVECE OVE PLANETE !!!

  • Saska

    5. april 2012 | 19:37

    Naravno da trebamo da glasamo on je Srbin koji je uspeo u svetu koga skoro ceo svet voli, sta da ne treba mozda ja da ga mrzim zato sto je uspesan.. mi kad bi bili malo manje zavidni ,mozda bi i mi uspeli u zivotu.. a ne da se vodimo politikom sedimo kuci zavidimo svom bratu,svom komsiji,svom drugu, Novaku Djokovicu i slicno.. Treba noge da mu ljubimo sto je posle toliko godina pokazao Srbiju u pravom svetlu, jedan pametan,duhovit ,zabavan i dobar covek nas predstavlja.. hvala mu!

  • Nikola Bajandic

    6. april 2012 | 10:16

    Nole <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA