Primećujete nešto novo na Đokoviću posle prve pobede u Monte Karlu? (VIDEO)

Najbolji srpski teniser slavio je na prvom meču na šljaci ove sezone

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je učešće na Mastersu u Monte Karlu, u novoj žutoj opremi, i savladao je autsajdera Španca Alberta Ramos-Vinolasa u drugom kolu - 6:1, 6:4.

Meč je trajao nešto manje od sat i po vremena, a naredni Noletov protivnik biće bolji iz meča Bernard Tomić - Andreas Hajder-Mauer.

Furiozno je počeo Đoković meč protiv čvrstog Španca, i već u drugom gemu iskoristio četvrtu brejk loptu, a poen je bio fenomenalan. Ne propustite da ga pogledate:

Uspeo je Nole još jednom protivniku da oduzme servis i povede 4:0, ali ne i da upiše set "sa nulom" jer je Ramos napravio brejk za 4:1. Istom merom je Nole uzvratio i ipak ubedljivo dobio prvi deo igre. U drugom setu je Ramos poboljšao igru, pogotovo u svojim servis gemovima na startu, a u četvrtom je itekako namučio našeg igrača koji je posle osam minuta uspeo da iskoristi tek šestu gem loptu.

Nakon četvrtog gema u drugom setu, obojica tenisera se pitala sudiju Marfija zašto nije isprskan teren, pa je usledila mala pauza zbog propusta organizacije. Skoro desetominutna pauza je više prijala našem igraču.

U sedmom gemu je Đoković ipak uspeo da slomi otpor Ramosa i napravi novi brejk za 4:3, da bi potom sigurno završio meč iskoristivši prvu meč loptu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA