Krvavi Mandžukić psovao Mažića i njegove pomoćnike! (VIDEO)

Hrvatski fudbaler krvav izašao iz duela sa defanzivcem Reala, koji je promakao srpskom sudiji i njegovim pomoćnicima

  • 13

Kada megdan dele Real i Atletiko - i glave pucaju! 

To je najbolje na svojoj koži, tačnije na glavi, osetio reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić, kome je stradala arkada u žestokom duelu sa defanzivcem reala Serhiom Ramosem.

Spahić i Mandžukić u epizodi ''Jesi dobar, ba'' (VIDEO)

Krvavog lica, napadač Atletika se uzalud upinjao da ukaže srpskom sudiji Miloradu Mažiću da bi trebalo sa sankcioniše igrača "Kraljevskog kluba" zbog nesportskog laktanja.

Međutim, srpski arbitar ne samo da nije kaznio Ramosa, već je pokazao žuti karton Mandžukiću zbog burne reakcije i psovki kojima je "častio" našeg najboljeg sudiju i njegove pomoćnike, dok je bio van igre gde mu se ukazivala pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • barcelon@@@@

    15. april 2015 | 00:20

    Mazic nikada nece imati harizmu za sudjenje ovakvih meceva! Zove igrace da se okrenu kako bi im pokazao zuti karton, a niko ga ne ferma! Istovremeno, ako nam je najveca radost da od svih predstavnika u cetvrtfinalu LS imamo samo sudiju bas smo prava fudbalska nacija:)

  • Истина

    15. april 2015 | 08:12

    Ово је онај усташа који је са нацистичким поздравом публику одушевио у Минхену

  • Dr. za rock and roll

    15. april 2015 | 04:19

    Budimo realni. Ko ne bi skocio na sudiju ovako krvav i pomisloo da je ostecen.?? Njih su 5oro sudija jedan je morao da vidi kako se i sta desilo. A za psovku ako je bilo ga je trebao udariti crvenim po glavi momentalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA