Otkrivamo: Partizanu od Ceptera 25.000 evra

Naš doktor Ilija Rosić je insistirao na tome da sarađujemo sa Cepterom zbog svih proizvoda koje oni imaju. Očekujemo da ugovor bude produžen i na duži period, izjavila je Snežana Filipović, direktor marketinga FK Partizan

  • 5

Renomirana kompanij "Cepter International" i Fudbalski klub Partizan u sredu su potpisali sponzorski ugovor u trajanju od godinu dana.

Potpisivanju ugovora prisustvovli su direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović, Partizanov doktor Ilija Rosić, zatim Đorđe Rašić, direktor "Cepter Apart" hotela, kao i prvotimci crno-belih Ivan Šaponjić i Andrija Živković.

- Kao što se zna šta predstavlja Partizan u fudbalskim okvirima, tako se zna i šta predstavlja kompanija "Cepter International", ne samo kada je reč o najuspešnijim svetskim kompanijama, već pre svega u domenu sporta. Pored vezivanja za sportska dešavanja, ono po čemu je prepoznatljiva kompanija Cepter, pre svega, jeste misija zdravlja, zdravog načina ishrane i života, koji je jedan od glavnih elemenata svakog uspešnog sportiste. Veliko mi je zadovoljstvo da FK Partizan ima ovakvog partnera u svom medija pulu i da saradnju možemo proširiti i na druge segmente poslovanja kompanije "Cepter International", kao što je i Cepter apart hotel u Beogradu - rekla je direktor marketinga Fudbalskog kluba Partizan Snežana Filipović.

Ona je u izjavi za naš portal iznela i detalje saradnje sa kompanijom.

- Ugovor je potpisan na godinu dana, a vrednost paketa je 25.000 evra. Naš doktor Ilija Rosić je insistirao na tome da sarađujemo sa Cepterom zbog svih proizvoda koje oni imaju. Očekujemo da ugovor bude produžen i na duži period.

Foto: fk partizan Foto: fk partizan

Učešće kompanije Cepter u svetu sporta je odavno poznato, rekao je Đorđe Rašić ispred kompanije.

- Kompanija Zepter International je već dugi niz godina glavni sponzor više stotina sportskih događaja širom sveta, kao što su Svetski šampionat formule 1 (u Monaku, Kanadi i Brazilu), Svetski šampionat u trkama formule 1 na vodi, FIBA svetsko i evropsko prvenstvo u košarci, svetsko prvenstvo u hokeju na ledu (zvanični sponzor i sponzor nacionalnog tima) i Evropsko prvenstvo u rukometu. Takođe, podržavamo i druge sportove: od atletskog mitinga Zepter Hercules IAAF Zlatna liga u Monte Karlu, do velikih teniskih turnira u Monte Karlu, Majorki, Štutgartu i Hanoveru, ali uvek sa istim idealom: Za duži, zdraviji i srećniji život.

Jedna os stvari iz široke lepeze proizvoda kompanije Cepter, koja će biti na raspolaganju igračima Partizana, je i Bioptron lampa koja ima široku primenu u sportu u vidu dopunske terapije kod povreda mekotkivnih struktura, posle operacija, kod zarastanja rana, povreda mišića i ligamenata, istegnuća, kontuzija, grča mišića, upala, bola u vratnom i lumbalnom delu kičme, kod lečenja akni, psorijaze, herpes simplexa, bakterijske infekcije kože, ekcema.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Celentano

    15. april 2015 | 16:18

    Bolje da nisu nista,sramota. Posle kazu mi drzavni projekat,sa 25000e,cirkus!!!

  • peki

    15. april 2015 | 20:46

    jel ovo neka sala pa to je smesno

  • Kengur

    16. april 2015 | 05:44

    Ovo je sigurno neka šala. Evo ja ću poslati 30.000e Partizanu ako ukinu ugovor sa "Zepter"... Pozdrav iz Australije. Napred Partizan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA