Nesportski potez Pavlovića zbog kog je kažnjen i Lazić! (FOTO) (VIDEO)

Zvezdin košarkaš je hteo da krene u kontru, ali ga je igrač crno-belih zadržao nogama

  • 67

U poslednjem minutu druge utakmice polufinalne serije plej ofa ABA lige, u kojoj je slavio Partizan nad Crvenom zvezdom 70:68, jedna čudna sudijska odluka zbunla je sve koji su pratili meč.

Partizan je promašio šut pri rezultatu 68:69, Saša Pavlović je ležao na parketu pored Branka Lazića. Zvezdin košarkaš je hteo da krene u kontru, ali ga je igrač crno-belih zadržao nogama.

Sudije su primetile situaciju, ali izgleda kasno, jer je arbitar Dožai imao nameru da pokaže nesportsku, ali je drugi sudija Boltauzer je signalirao obostranu ličnu.

SRAMOTA NA KONFERENCIJI POSLE DERBIJA: Vujošević izvređan tokom govora!

RADONJIĆ: Nije bilo planirano da Blažič završi poslednji napad!

Na kraju je dosuđena obostrana lična.

Zvezdina klupa na čelu sa trenerom Dejanom Radonjićem vrlo burno reagovala na ovu situaciju, a vi procenite da li je to bilo s razlogom.

- Mislim da je mogla drugačija odluka da se donese. To ipak nije momenat koji je rešio pobednika - rekao je Radonjić.

Ovom blokadom je Milutinov doneo pobedu Partizanu (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czds

    16. april 2015 | 00:22

    sramota da se takva greska napravi u ovakvoj utakmici,nije poenta sto je derbi,da je ovo uradjeno na buducnost cedevita isto je,poenta je sto sudije u privatnoj ligi ne znaju da sude i prave greske koje mogu da kostaju mnogo bilo koji klub!sramota je sta je sudio! nesportsku je trebao da dobije pavlovic 2 bacanja lopta sa strane u neizvesnim i jako bitnim trenutcima utakmice,pritom je i prekinuo zvezdinu kontru sto je pavlovic i hteo!! velika sramota sudije!!!dosta vise ove namestacke privatne lige gasenje da se ubrza!!!!

  • Bole

    16. april 2015 | 00:04

    Klasicno navlacenje za Partizan... Ali mi smo gospoda za razliku od jsd-a, mi ne kukamo, ne placemo i u tome je velika razlika... A pacenici ostaju pacenici i sve bi dali da pobede... Sve je to ipak samo sport... Zao mi vas je... Tuzni ste...

  • sad

    16. april 2015 | 00:12

    a sto ne objavite da zvezda nije prevela loptu za 8 sekundi posle tog faula???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA