Barsa dala gol u prvom i poslednjem minutu, neverovatne makazice Grizmana (VIDEO)

Katalonski tim uspeo da pobedi Valensiju u derbiju španske Primere najviše zahvaljujući Suarezau, mesiju i golmanu Bravu - 2:0

  • 1

Fudbaleri Barselone pobedili su ekipu Valensije sa 2:0 (1:0), u derbiju 32. kola španske Primere, i to golovima u prvom i poslednjem minutu meča.

Katalonci su poveli praktično u prvom napadu preko Luisa Suareza, a Lionel Mesi je u 94. minutu uspeo da se iskupi za jedan od najvećih promašaja u karijeri. Argentinac je na početku drugog poluvremena pogodio i prečku gostujućeg tima, ali je uspeo da postigne svoj 400.ti gol za Barsu.

Da li je ovo Mesijev promašaj karijere? (VIDEO)

Valensija je najbolju šansu za izjednačenje imala u 10. minutu, ali je golman Barselone Klaudio Bravo odbranio penal Danijelu Parehu. Barselona je povećala prednost na tabeli Primere na pet bodova u odnosu na Real, koji večeras u Madridu dočekuje Malagu.

Atletiko je zabeležio zlata vredne bodove u La Korunji, a najzaslužniji za pobedu protiv Deportiva bio je Grizman sa dva gola. Prvi u 5. drugi u 22. minutu, a onaj voeći je bio pravo malo remek delo. Jorgandžije su ostale treće sa 69 bodova.

Rezultati:

Barselona - Valensija 2:0

(Suarez 1, Mesi 90+4)

Levante - Espanjol 2:2

Deportivo La Korunja - Atletiko Madrid 1:2

(Riera 78 - Grizman 5, 22)

Real Madrid - Malaga 20.00

Atletik Bilbao - Hetafe 22.00

Nedelja:

Rajo Valjekano - Almerija 12.00

Granada - Sevilja 17.00

Viljareal - Kordoba 19.00

Eibar - Selta 21.00

Ponedeljak:

Elče - Sosijedad 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA