Renesansa Lisica: Lester van opasne zone posle pet meseci!

Najzaslužniji za novi uspeh ekipe Najdžela Persona bili su Leonardo Uloa, kome je to bio osmi gol ove sezone, i Endi King, strelac u 90. minutu

  • 0

Ima nade za Lester siti! Popularne lisice se prvi put još od novembra nalaze van opasne zone, posle treće uzastopne pobede!

Ekipa koja je pet meseci tavorila na začelju tabele Premijer lige volšebno se uzdiže u poslednje vreme i sada joj tri kluba gledaju u leđa, nakon subotnjeg trijumfa nad Svonsijem rezultatom 2:0.

Jokanov Votford je lider Čempionšipa! Još dve pobede i igraće Premijer ligu!

Najzaslužniji za novi uspeh ekipe Najdžela Persona bili su Leonardo Uloa, kome je to bio osmi gol ove sezone, i Endi King u 90. minutu, kada je savladao Lukaša Fabijanskog i doneo veliko nervno olakšanje navijačima Lestera.

Renesansa Lestera počela je pobedom nad Vest Hemom, nastavila se u minulom kolu trijumfom i protiv VBA, a potpuni delirijum izazvao je uspeh u meču sa "labudovima", koji su navijači domaćeg tima euforično proslavili.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Lester će naredno kolo dočekati na 17. mestu, sa istim brojem bodova koliko i Hal Siti, ali uz bolju gol-razliku od "tigrova". Iza su još KPR i Barnli.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić bio je od starta u postavi Sautemptona, koji je poražen od Stouka rezultatom 2:1, pa je time nastavio u ritmu "toplo-hladno", ali je zadržao visoku petu poziciju. Ista mu je ipak sada ugrožena, pošto Totenhem, koji ima dva boda manje, u nedelju igra protiv Njukasla.

Premijer liga, 33. kolo

Kristal Palas - VBA 0:2

(Morison 2, Gardner 53)

Everton - Barnli 1:0

(Miralas 29)

Lester - Svonsi 2:0

(Uloa 15, King 90)

Stouk - Sautempton 2:1

(Diuf 47, Adam 84 - Šniderlin 22)

Čelsi - Mančester junajted 18:30

Nedelja

Mančester siti - Vest Hem 14:30

Njukasl - Totenhem 17

TABELA: Čelsi 73, Arsenal 66, Mančester junajted 65, Mančester siti 61, Liverpul 57, Sautempton 56... Sanderlend 29, Hal 28, Lester 28, KPR 26, Barnli 26.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA