BLAŽIČ SAM U GROTLU GROBARA: Pogledajte zagrevanje Slovenca 90 minuta pre meča! (VIDEO)

Bek Crvene zvezde je izašao na parket Pionira 90 minuta pre početka meča sa Partizanom i zagrevao se pred pristalicama crno-belih

  • 11

Pre početka treće utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, hala je već bila dupke puna. Grobari su ispunili Pionir do poslednjeg mesta, a prvi je pred njih izašao Jaka Blažič, koji se sam zagrevao u hali čak 90 minuta pre nego što je ona počela.

Navijači Partizana bili su kivni na Zvezdinog Slovenca, nakon što je posle duela njega i Milutinova, centar crno-belih povredio oko. Vujošević je optužio beka crveno-belih da namerno povređuje njegove igrače, a na internetu su takve stavove zastupale i pristalice Partizana.

Blažič otkriva: Imam spreman odgovor ako me Grobari budu vređali! (VIDEO)

Ipak, Blažič je na poslednjem treningu pred duel sa Partizanom izjavio da se ne boji eventualnih prozivki i da ima spreman odgovor na to. Jaka je sam u hali vežbao svoj šut, dok su navijači pevali uvredljive pesme na račun njegovog kluba.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA