HAOS NA BANJICI: Gorele tribine stadiona Rada (FOTO)

Na zapadnoj tribini stadiona Kralj Petar I izgoreo je deo krova i novinarskih loža

  • 2

Haos na Banjici! U nedelju, nešto pre podneva, došlo je do požara na stadionu fudbalskog kluba Rad u Crnotravskoj ulici.

Prema prvim informacijama gorela je strujna instalacija uz drvenu konstrukciju i deo tribina, a gust dim se vrlo brzo širio Banjicom. Vatrogasnoj brigadi je u 11.50 časova dojavljeno da je izbio požar na stadionu. Za osam minuta na licu mesta bilo je prvo vozilo. U intervenciji je učestvovalo 28 vatrogasaca sa sedam vozila. Vatrogasci su efikasno reagovali, brzo lokalizovali požar i sprečili širenje. Ipak, izgorelo je oko 150 m2 krova i 5 m2 novinarske lože.

I dalje nije poznato šta je uzrok požara koji je zabrinuo sve stanovnike ovog beogradskog naselja, ali se sumnja na odžak ili loše instalacije.

Podsetimo, Radov stadion je ove godine poprilično renoviran, pogotovo ulaz ka zapadnoj tribini, ali ne treba zaboraviti ni da je dograđena južna gde se nalaze navijači ovog kluba.

Za nepunih godinu dana od kada je došlo do promene rukovodeće strukture Rada, puno toga je učinjeno na poboljšanju sportskog doma kluba sa Banjice.

Evo kako je goreo stadion Rada! (VIDEO)

Spoljni izgled zapadne tribine dobio je neonski grb koji joj je davaojoš lepši sadržaj. Što je važnije, urađena je sanacija drenažnog sistema, sistema za automatsko zalivanje terena, kompletna nivelacija i zamena travnatog busena.

Rad je u subotu odigrao utakmicu sa Radničkim 1923, koju je dobio sa 1:0, dok bi 29. aprila trebalo da dočeka Mladost na svom terenu koji bi trebalo ovako da izgleda posle rekonstrukcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA