ODLAŽE SE VEČITI DERBI? Zvezda i Partizan možda neće igrati u subotu!

Prvenstveni meč između crveno i crno-belih možda bude pomeren za 24 sata pošto je u subotu u Beogradu najavljeno još nekoliko skupova

  • 5

Fudbalsku Srbiju drma velika euforija zbog predstojećeg večitog derbija koji je na programu u subotu, ali prema poslednjim informacijama postoji mogućnost da se 148. duel Crvene zvezde i Partizana pomeri za 24 sata.

Kako je Telegrafu potvrđeno, na Marakanu nije stigao nikakav zvaničan dopis, a da li će se derbi pomeriti trebalo bi da se odluči u ponedeljak.

Problem leži u tome što je nekoliko drugih skupova zakazano za subotu 25. aprila. Između ostalog i skup Demokratske stranke, te je policija procenila da bi najbolje bilo da se derbi pomeri za dan kasnije.

Partizan trenutno ima dva boda više, ali i utakmicu manje, od Zvezde. Crno-beli će svoj meč protiv Lučana odigrati danas od 18.00 časova, a vredi pomenuti da su se iz Humske žalili pre ovog kola kako će komšije imati dan više odmora pošto su svoj meč sa Voždovcem odigrali u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. april 2015 | 15:32

    Sprdnja... Ili setaju pederi, ili se okupljaju filatelisti... Zato nam je i fudbal na najnizim granama... Teraju sprdnju sa njim.

  • Dorcol

    19. april 2015 | 15:31

    Pa plasi se vlast da ce proci kako dolikuje, ne mozete to izbeci pre ili kasnije sticice vas !!!

  • Novica

    19. april 2015 | 18:24

    Jos jedna igra grobara u nedelju nece doci nsvijaci iz unutrasnjosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA