SKANDAL DOKAZAN: Sudija Grujić član "Grobara", slikao se sa crno-belim znamenjima! (VIDEO)

Fejsbuk profil na kojem je sudija označio da je član niške grupe "Grobari Čokot" je PRAVI PROFIL, a ne lažan, kako je juče tvrdio Igor Radojčić, potpredsednik sudijske organizacije Srbije

  • 2

Sudija Danilo Grujić, koji je sudio kontroverzni meč Partizan - Vojvodina, u kojem je gostima isključio dva igrača i svirao penal za "crno-bele", javno se izjasnio da navija za Partizan! Grujić je na svom Fejsbuk profilu naznačio da je član niške grupe "Grobari Čokot", a potom brže-bolje ukinuo profil kada su mediji objavili ovu skandaloznu informaciju.

Sudija Grujić je istovremeno i fan stranice Almamija Moreire, i to iz vremena dok je tamnoputi fudbaler igrao za Partizan.

Interesantno je da su u sudijskoj organizaciji pokušali da sakriju ovaj skandal tvrdnjom da je Grujićev Fejsbuk profil lažan. Da nije, jasno je svima koji su profil pogledali pre nego što je zatvoren, jer su se na njemu nalazile Danilove porodične fotografije, kao i fotografije gde se on zeza s drugarima koji mu pokazuju žute i crvene kartone.

Na jednoj slici koju je sam Grujić postavio na profil vidi se kako "mazi" loptu s utakmice Lige šampiona iz sezone 2010-2011. na kojoj piše "Partizan". Na slici su sve četiri lopte kojima su igrane utakmice, a svaka je posvećena jednom klubu - Arsenalu, Bragi, Šahtjoru i Partizanu, koji su igrali u grupi H.

Igor Radojčić, potpredsednik sudijske organizacije Srbije, kaže za Telegraf.rs da je profil sudije Grujića - lažan.

- U pitanju je lažni profil. Sugestija UEFA je da sudije s FIFA grbom ne otvaraju Fejsbuk profile, zbog moguće zloupotrebe. Ni naši najbolji internacionalci Mažić, Glođović i Jovanetić nemaju profile na ovoj društvenoj mreži - rekao je Radojčić.

Veliko je pitanje da li je Radojčić slagao Telegraf ili je, što je verovatnije, Grujić ili neko njegov slagao Radojičića.

Kako pišu mediji, sudija Grujić moraće pred sudijskom komisijom FSS-a da objasni da li je zaista član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku.

Grujić je pre dva dana sudio meč Partizan - Vojvodina, u kojem su Novosađani na poluvreme otišli s prednošću 1:0, da bi u drugom delu delilac pravde svirao sumnjiv penal za "crno-bele" i isključio dva fudbalera gostiju. Partizan je na kraju pobedio 4:1 i stekao gotovo nedostižnih osam bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Pogledajte sve sporne odluke sudije Grujića na utakmici Partizan - Vojvodina:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njofrice from Zagreb

    7. april 2012 | 16:13

    Jebo klub kome je najveci trofej u "trofejnoj sali" LOPTA.

  • milos

    6. april 2012 | 15:47

    Ovaj koji je ovo ovako izmontirao i iskomentarisao je totalni kreten,pa zar misli da stvari koje su ocigledne on sa svojim komentarom moze da prikaze drukcije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA