ORLANDIĆ ODGOVORIO NINKOVIĆU: Ako Bog da, upoznaćete nas na derbiju!

Zvezdin napadač umereno replicirao kolegi iz suprotnog tabora na opasku da ne poznaje dosta igrača crveno-belih

  • 13

Tri dana pred 148. večiti derbi čudne izjave stigle su iz tabora Partizana, gde su Nikola Ninković i Ivan Bandalovski istakli da ne poznaju većinu fudbalera Crvene zvezde.

U slučaju Bandalovskog to možda i nije čudno s obzirom na to da je Bugarin zimus stigao u Humsku, dok je Ninkovićeva izjava potpuno iznenadila.

- Ne pratim ih uopšte, stvarno me ne zanima njihova igra. Ne znam čak ni sve igrače koji tamo igraju - rekao je Ninković nedavno, a vrlo brzo je stigao i odgovor s druge strane Tiopčiderskog brda:

Ninković pred derbi: Ne znam ni sve igrače koji igraju u Zvezdi!

- Nema veze, neka pričaju. Ako Bog da, upoznaće nas na terenu u subotu - rekao je za Telegraf Orlandić koji je jedan iz plejade fudbalera koji su zimus stigli na Marakanu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

LISTA KOJOM BI SE PONOSILA EVROPA: 10 najlepših golova u Večitim derbijima! (VIDEO)

Crnogorski napadač se vrlo brzo ustalio u ekipi Zvezde i na prijateljskim mečevima je nemilice tresao mreže. Međutim, u prvenstvu još ''posti''. Ipak, Orlandić se nada golu u derbiju ukoliko dobije šansu.

- Treći sam špic iza Jovića i Parkera, ali se nadam da ću barem pola sata dobiti šansu. Nije me išlo protiv Spartaka i Novog Pazara. Voleo bih da mi se posreći protiv Partizana. To bi mi okrenulo sezonu - jasan je bio Orlandić za naš portal.

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    24. april 2015 | 02:28

    Gde se ti javi, majke ti..

  • Salvatore

    24. april 2015 | 07:05

    Kakva seljacko-kompleksaska prepucavanja jednih i drugih "igrača".....tipično ulicarski bez trunke mozga i poštovanja jednih prema drugima!!!!

  • Vasovic

    24. april 2015 | 07:23

    A koji si pa ti? Nikad čuo za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA