Ulaznice planule za MINUT, a jedna košta 200.000 dolara!

Puštene su u prodaju karte za spektakl godine i planule su za samo 60 sekundi, a njihova cena kod tapkaroša se meri stotinama hiljada dolara

  • 3

Spektakl godine i meč veka očekuje nas 2. maja kada ćemo konačno imati priliku da vidimo jednog naspram drugog u ringu Flojda Mejvedera i Manija Pakjaa.

Gotovo da ne postoji stanovnik planete čije oči te večeri neće biti uprte ka MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu gde će boksovati dvojica najbojih boksera u XXI veku, a zamislite tek one srećnike koji imaju karte i koji će uživo posmatrati istorijsku borbu. A koliko je veliko interesovanje pokazalo se u četvrtak kada je 14.000 ulaznica pušteno u prodaju.

Iako cena nije bila baš mala pošto su najjeftinije koštale 1.500 dolara, a najskuplje 10.ooo zelenih novčanica, sve su planule i to za samo 60 sekundi, što je verovatno neki rekord u prodaji karata.

Koliko je ovo veliki događaj i koliko interesovanje vlada za njega, kao i prestiž koji donosi samo prisustvo u areni pokazuje i to što se u ovom trenutku kod tapkaroša karte mogu otkupiti po ceni od neverovatnih 200.000 dolara, a možete zamisliti koliko će koštati na sam dan borbe.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Za one koji se nisu snašli moći će da gledaju borbu putem TV prenosa, ali će i to morati da plate i to 90 dolara, dok se sama ulaznica za merenje dvojice boraca koje je na rasporedu u petak plaća 10 dolara.

Upravo zbog svega toga ovo će biti najprofitabilnija borba veka pošto se očekuje zarada od 300 miliona dolara, a 180 miliona će pripasti Mejvederu, dok će se 120 miliona sliti na bankovni račun Manija Pakjaa. U svakom slučaju, odakle god posmatrali, spektakl će vam biti zagarantovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rz

    24. april 2015 | 16:37

    Bice smor mec, na kraju dobija amer, jer je to sve marketing, obojici se vise isplati da pobedi mejveder...

  • H

    24. april 2015 | 11:21

    Iskreno nikad cuo za nijednog od njih

  • Ma da..

    24. april 2015 | 14:32

    Pakjao dobija 100%..ovaj americki marketinski klovn ce dobiti batine!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA