Jokanović možda već od danas u Premijer ligi!

Srpski stručnjak bi mogao već u toku subote da proslavi ulazak u elitni rang takmičenja u Engleskoj

  • 1

Nova pobeda i šampanjac je stavljen na hlađenje! Srpski trener Slaviša Jokanović veoma je blizu toga da uvede svoj Votford u Premijer ligu posle trijumfa njegovih izabranika nad Brajtonom u gostima.

Još jedna sigurna partija izabranika nekadašnjeg trenera Partizana donela je radost i njima i navijačima, jer se nalaze na pragu direktnog plasmana u najviši rang takmičenja. Trijumf su doneli Dini i Vidra pogocima u 29, odnosno, 94. minutu utakmice.

Srpski stručnjak sada na miru može da isprati mečeve rivala u borbi za jedno od prva dva mesta, pa možda već nakon završetka svih mečeva 45. kola bude bila proslava plasmana u u elitu. Za to im je potrebno da Midlzbro i Norič ne trijumfuju u svojim utakmicama.

Ako ipak, neko od njih pobedi sada, onda će Jokanović imati priliku da u poslednjem kolu overi plasman pred svojim navijačima trijumfom nad Šefild Venzdejom. U svakom slučaju nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je na pragu velikog uspeha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki tamo lik

    25. april 2015 | 18:15

    Srbija ce zvanicno imati trenera u premijer ligi naredne sezone!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA