VOLKOV: Ne znam stvarno o kojim pesmama pričate! (VIDEO)

Fudbaler Partizana odgovorio na pitanje o pevanju uvredljivih pesama na račun večitog rivala posle 148. derbija

  • 16
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, 148. Večiti derbi Foto: Telegraf

Vladimir Volkov, defanzivac Partizana, kao i većina njegovih saigrača, ne misli da je trka za titulu šampiona Srbije završena remijem u 148. Večitom derbiju, koji je završen rezultatom 0:0.

- Nije ništa rešeno, imamo još šest kola do kraja, prvenstvo je još uvek otvoreno. Ali sigurno da nam monogo znači što Zvezda nije smanjila prednost posle derbija - rekao je Volkov, čija ekipa i dalje iama pet bodova prednosti ispred Zvezde.

- Mislim da smo bili i bolji, mogli smo i da pobedimo, falilo nam je malo više samopouzdanja u završnici da bismo odneli tri boda sa Marakane. Bila je standardno tvrda utakmica za naše prilike.

Dobio žuti u 5. minutu, pa opleo po Mažiću: On je narcis! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Utakmica je kasnila zbog incidenata.

Brutalni kadar sa derbija: On krvav i besan, ona ga grli! (FOTO)

- Sastavni deo našeg fudbala, ništa novo - hladnokrvno je rekao defanzicvac crno-belih, koji je na kraju i prokomentarisao gest trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića na kraju utakmice.

- Pozdravili smo se fer i sportski nam je čestitao, lepo sa njegove strane. Imamo dobar odnos sa igračima Zvezde, mislim da smo mi fudbaleri bili pravi primer kako treba da se ponašaju ljudi u crno i crveno-belom taboru.

Na kraju ste na slavlju pevali uvredljive pesme na račun rivala?

- Ne znam stvarno o kojim pesmama pričaš - rekao je Volkov našem reporteru i otišao u autobus.

Evo koje su u pesme u pitanju...

Sve o 148. Večitom derbiju čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. april 2015 | 15:49

    "Cigani klosari..", ako je to uvredljiva pesma, onda..??!! Siguran sam da nema DOVOLJNO UVREDLJIVE "PESME" ZA NASE SVEUKUPNO TRENUTNO STANJE U SRPSKOM SPORTU, A I DRUSTVU.. .!. XXAAXXAA .!. DUHOM PARTIZANA-PROTIV STUBOVA SRAMA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! PARTIZAN-SAMPION !!!

  • rale

    26. april 2015 | 16:31

    Volkov je crkusant,sve sudije su mu krive i svi su mu krivi u jebropi to neće proći.

  • ja

    26. april 2015 | 15:40

    sta reci o njihovim navijacima i igracima kad one slave posle 0-0 u derbiju i znam da ce sa neki pametni da odgovori kako slave titulu a ne 0-0 al nemoj da se lazemo,ako ste osvojili titulu sto vam nije tole doneo pehar i na 6 kola do kraja 5 je bodova razlike....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA