Ilić otkrio šta je Lalatović rekao igračima Partizana

U Partizanu prijatno iznenađeni gestom Zvezdinog trenera, koji je posle derbija ušao u svlačionicu crno-belih i srdačno čestitao rivalu na ostvarenom rezultatu

  • 4

Sva sreća da se tenzija sa tribina "Marakane" nije prenela na igrače Zvezde i Partizana, koji su se, možemo to slobodno konstatovati, viteški i dostojanstveno, uz tek poneki sitni ispad svojstven za meč tolike važnosti, ponašali dole na terenu, ali i posle 148. derbija.

Gest o kome se priča koliko i o samoj utakmici je dolazak trenera Zvezde Nenada Lalatovića u svlačionicu Partizana odmah posle meča, kada je pružio ruku rivalu i čestitao na osvojenom bodu.

Pogledajte Lalatovićev ulazak u svlačionicu Partizana (VIDEO)

Njegov potez nije ostavio ravnodušnim ni legendu crno-belih Sašu Ilića.

- Lalatović je čestitao. Ne na tituli, nego na rezultatu. On je temperamentan momak koji mnogo voli Zvezdu. Mislim da smo bili kvalitetniji rival, ali tek sada moramo da budemo ozbiljni i oprezni kako bi ovaj remi dobio na vrednosti. Ali, trka za titulu je još daleko od gotove.

Baklje Delija i Grobara nam letele pored glava: Ovako izgleda kad si usred vatrenog jezgra Severa i Juga! (VIDEO) (FOTO)

Igrači Partizana slavili s navijačima: ''Cigani, klošari''... (VIDEO)

Sve o 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    26. april 2015 | 15:03

    Svaka cast,Lalatovicu! -Grobar

  • Nusknvp

    26. april 2015 | 21:24

    Covek zna da ce uskoro popiti otkaz, pa da se pozdravi sa novim sampionima

  • krk

    26. april 2015 | 19:03

    Govorite da ste bolji, slavite remi, a plasite se da ne izgubite 3 meca do kraja. Do pre mesec dana su vam otimali svi, drzava, sudije, mocnici, sad ste odjednom vi mocni... Tesko da je ono sto ste vi pokazali protiv slabasne Zvezde moc!!! Fudbal nam je sve jadniji, a vi pricate bajke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA