Lalatović od naredne sezone neće biti trener Zvezde: Zamena već spremna?

Izgleda da je jako loše izdanje ekipe u 148. Večitom derbiju presudilo mladom stručnjaku

  • 40

Večiti 148. derbi bilo je "biti ili ne biti" za trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, koji prema saznanjima "Žurnala" od naredne sezone više neće biti šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije.

Rukovodstvo u Ljutice Bogdana 1 smatra da bi ekipu trebalo poveriti iskusnijem stručnjaku, s kojim je ostvaren kontakt još pre utakmice crveno-belih sa Partizanom.

Pogledajte Lalatovićev ulazak u svlačionicu Partizana (VIDEO)

Nav0dno, čelnici su kontaktirali sa Miloradom Kosanovićem, trenerom Novog Pazara, odmah posle istorijske pobede Pazaraca nad Zvezdom.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Taj neuspeh je Lalatovića poslao na izlazna vrata Marakane, a poslednja šansa mu je bio duel sa večitim rivalom, u kom je ekipa bila nedopustivo podređena na svom stadionu.

Kosanović je vodio Zvezdu u dva navrata, poslednji put 2007. godine, kada je ostvaren plasman u Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    27. april 2015 | 10:34

    Odličan potez uprave ! Dolazi mladi i perspektivni Kosanović, prekaljen u ligama Šri Lanke, Vijetnama...a sem toga je vodio Zvezdu pre petnaestak godina...istina, bez trofeja. Šalu na stranu, svejedno je ovoj urnisanoj Zvezdi ko joj je trener...da li Murinjo, Kosanović ili Ekrem Jevrić !

  • Roča

    27. april 2015 | 10:43

    Nije do trenera, bolje bi vam bilo igrace da menjate.

  • crash

    27. april 2015 | 10:44

    Realno on je najmanje kriv,dao je 100% svojih mogucnosti,imao je 10x losi tim od Stojanovica,sumnjam da bi Slavisa sa ovim timom uspeo da napravi nesto vise od Nenada.Svi bi sad podrzali Lalata jer 'gura"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA