Policija sa kamericama bila na derbiju! (FOTO)

Pripadnici Žandarmerije su na utakmici Crvene zvezde i Partizana bili opremljeni Go Pro kamerama koje su snimile sve huligane sa kojima su se sukobili i tako su ih lakše identifikovali

  • 19
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi  Foto- Telegraf20 Foto: Telegraf

Prilikom 148. večitog derbija policajci koji su bili zaduženi za obezbeđivanje utakmice dobili su najsavremeniju opremu koju koriste i njihove kolege na ovakvim manifestacijama kod kojih je rizik od incidenata povećan. Tako su pripadnici srpske Žandarmerije pored biber-spreja, imali i montirane male kamere, takozvane Go Pro kamere na svojim grudima.

BIBER SPREJOM PO DELIJAMA: Ovako je policajac smirivao navijače tokom tuče na derbiju! (VIDEO)

KRVAVI RUSKI HULIGAN: Preskočio ogradu okrvavljene glave, a onda iz prvih redova napadao Žandarmeriju! (VIDEO)

One su im pomogle da snime sve huligane koji su izazvali tuču i haos na tribinama pre početka utakmice, a gotovo da je svaki pripadnik Žandarmerije koji je bio napadnut u sukobima sa navijačima dve ekipe mogao da snimi tačno onoga koji ga je napao.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

Tako su Go Pro kamere omogućile nadležnim službama da nakon ogromnih nereda i potpunog rasula identifikuju sve huligane koji su učestvovali u izazivanju nemillih scena na stadionu "Rajko Mitić" i napali policijajce, a zatim ih uhapse i izvedu pred istražne organe.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

Sve vesti o 148. večitom derbiju pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA