Zagrepčanin zalutao na tribinu s Delijama! Evo kako se proveo! (VIDEO)

Novinar koji živi u Zagrebu iskoristio je dolazak navijača Zvezde na meč s Cedevitom da pogleda ovaj duel iz neobičnog ugla

  • 11

Činjenica da se u finalu plej-ofa ABA lige sastaju Crvena zvezda i Cedevita dovela je do svojevrsnog fenomena: po prvi put u Hrvatsku su, na mečevi koji su odigrani u Zagrebu, došle i pristalice Zvezde.

Cedevita nema vatrene navijače, a Zagrepčane i ne zanima košarka previše u poslednje vreme, pa su Delije bez ikakvih problema bodrile svoj klub u Domu Sportova.

ZVEZDA JE ŠAMPION ABA LIGE! Crveno-beli stavljaju prstenje u sred Zagreba! (FOTO) (VIDEO)

To je iskoristio i novinar veb magazina Vice koji je otišao na tribinu s Delijama da posmatra ovaj meč iz neobičnog ugla.

- Oko 150 Zvezdaša se naguralo u ugao dvorane, sektor A, a tamo ih je već okružila grupa od 30-tak interventnih pandura i otprilike isto toliko pripadnika zaštitarske službe. Sastav Zvezdinih navijača bio je heterogen, ali među njima svakako nije bilo huliganski orijentisanih Delija – uglavnom je to bila košarkaška publika, starija ekipa iz Pionira, neki od njih i s malom decom.

- Sličan je bio i sastav domaće publike, koja je svo vreme korektno navijala, baš kao i Delije koje su izlazak Cedevitinih košarkaša dočekali aplauzom, a uglavnom su se držali komercijalnog repertoara pesama o ljubavi prema Zvezdi.

Jedino "kuvanje" koje bi domaća publika mogla doživeti kao provokaciju bila je obrada 'Za dobra stara vremena' Novih fosila, ali se ta pesma začula već na kraju, kad se dobar deo tribina ispraznio.

Ostatak priče pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    1. maj 2015 | 17:38

    SRBIJA !

  • toseko

    1. maj 2015 | 15:31

    sad se ne smije ovo zaboraviti..delije su bratska ekipa sa bed blu bojsima i tu nista novo.kad dodju zagrepcani u beograd svako nek povede na spavanje po jednoga sebi kuci i da ne zaborave i zastavu istakmuti da se zna ko kod koga spava...nikako ih ne vrijedjati i ne pjevati nacionalne pjesme...delije u interesu drzavnog projekta pod rukovodstvom Covica ce pjevati i lijepa nasa da se bbb ugodno osjecaju kao i delije u zagrebu...zivjelo bratstvo i jednistvo delija i bbb-sa.dinamo & c. zvezda uvjek braca...

  • vladan danilovic

    1. maj 2015 | 17:23

    tako i trba samo sto kod nas normalno nije normalno balkan je ovo podrzavam toseko u potpunosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA