Kik bokseri Sinđelića dominiraju u K1 disciplini

Dvojica kik boksera SInđelića, Rade Opačić i Zoran Grozdanić osvojili zlatne medalje na šampionatu Srbije

  • 0

Na nedavno završenom prvenstvu države za juniore u K-1 disciplini, pažnju na sebe skrenula su dva borca KBK Sinđelić. Rade Opačić u kategoriji preko 91 kg i Zoran Grozdanić u kategoriji do 75kg okitili su zlatnim odličjima uz odlične nastupe.

Opačić je u finalnom meču tehničkim nokautom savladao svog protivnika iz Sente i ponovio svoj nastup sa prvenstva Beograda gde je takođe nokautom slavio u finalu.

Dosta teži put do zlata imao je Grozdanić, jer je u dva dana na ring morao četiri puta.

-Zaista je konkurencija u mojoj kategoriji bila paklena. Za svaki meč, zavisno od protivnika, sam sa svojim trenerom pripremao drugačiju taktiku. Uz maksimalnu koncentraciju uspevao sam da taktiku sprovedem u delo, i to mi je u velikoj meri pomoglo da se okitim zlatom na ovom prvenstvu -rekao je Grozdanić.

Pred Radskim i Kizom, kako ih od milošte zovu članovi KBK Sinđelić, tek se nalaze pravi izazovi.

-Očekujemo poziv u nacionalni tim, a prvi nastup bi trebao da nam bude WAKO kup u Segedinu sredinom maja. Ukoliko nastavimo u ovom ritmu ni medalja na WAKO evropskom prvenstvu nije daleko- jasan je Opačić.

Njihov trener Pavković Nikola ima samo reči hvale za svoja dva pulena.

- Naporno treniraju, redovni su na treninzima a druže se i van kluba. Pored toga, oni zaista žive kik boks. Prate dešavanja u Glory-ju, K-1, Superkombat-u Enfusion i ostalim profesionalnim federacijama i sanjaju dan kada će se pojaviti na profi sceni. Sa ovakvim radom i motivacijom, siguran sam da će u tome uspeti - kaže Pavković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA