KAČAR SPASILAC HAMBURGA: Bomba Srbina izvela HSV iz opasne zone! (VIDEO)

Treneru Hamburgera je počelo da se isplaćuje što sve više šansi daje Gojku Kačaru i Slobodanu Rajkoviću u postavi ekipe koja se bori za opstanak u Bundesligi

  • 2

Hamburger nikada nije ispao iz Bundeslige i jedini je nemački tim kome je to pošlo za rukom. U jednom trenutku ove sezone se pak učinilo da "dinosaurusima" nema spasa i da će po prvi put u istoriji ispasti u Cvajtu, ali kako igraju u završnici prvenstva možda uspeju da sačuvaju goli život.

Oni su ostvarili drugi uzastopni trijumf, a sada su savladali Majnc 2:1 u gostima i to pogotkom srpskog internacionalca Gojka Kačara. Baumgartlinger je u prvom poluvremenu jednim neobičnim autogolom doneo HSV-u prednost, ali je izjenačenje doneo Mali.

I taman kada se činilo da će se meč završiti nerešenim rezultatom stvar je u svoje ruke preuzeo Gojko Kačar. On je sjajno natrčao na jednu ničiju loptu i preciznim udarcem iz prve sa 20 metara doneo trijumf svom timu i veliko slavlje navijačima.

Na ovaj način Hamburger je posle nekoliko meseci iskoračio iz opasne zone na tabeli i ima bod više od Frajburga i Hanovera koji su mu uz Paderborn glavni konkurenti za opstanak u Bundesligi. Očigledno je da se treneru isplatilo to što je imao dvojicu Srba, i Kačara i Slobodana Rajkovića u startnoj postavi.

Tri boda vredna Lige šampiona osvojila je Borusija iz Menhengladbaha koja je slavila u Berlinu rezultatom 2:1. Poveli su gosti u 11. minutu preko Krusea, ali je Stoker izjednačio dva minuta kasnije. Ipka, završni udarac Herti zadao je Traore u 85. minutu, samo 12 minuta pošto je ušao u igru.

Bundesliga, 31. kolo

Subota

Augzburg – Keln 0:0

Frajburg – Paderborn 1:2

Hofenhajm – Borusija Dortmund 1:1

Šalke – Štutgart 3:2

Verder – Ajntraht 1:0

Volzfburg – Hanover 2:2

Bajer Lverkuzen – Bajern 2:0

Nedelja

Majnc – Hamburger 1:2

(Mali 76 - Baumgartlinger 37 a.g., Kačar 87)

Herta – Borusija Mehengladbah 1:2

(Stoker 13 - Kruse 11, Traore 85)

Tabela: Bajern Minhen 76, Volfzburg 62, Borusija Menhengladbah 60, Bajer Leverkuzen 58, Šalke 45 ... Frajburg 30, Hanover 30, Štutgart 27.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    3. maj 2015 | 22:14

    Bravo Gojko!Steta zbog povreda,imao si strasan potencijal!

  • NAPOLITANO 10

    3. maj 2015 | 21:45

    Daje za hsv ali nije htio davati golove za repku dok je igrao, sram ga bilo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA